ΜΙΑ ΤΕΣΣΑΡΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

πηγή: Intime
 

Πες το κι άσε τις τζιριτζάτζουλες. Τεσσάρα ρίξαμε στην Ντνίπρο. Αυτή που έφτασε στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ και κυρίως αυτή την ίδια που απέκλεισε τον Ολυμπιακό πέρυσι. Αντε, με τα σαπάκια. Να δείξουμε ποια είναι η ΠΑΟΚάρα.

Δεν είναι λίγο. Με τέτοιες ψευτοενέσεις τονώνεται ο κόσμος. Το χρειάζεται. Δεν το κατηγορώ. Εχει την αξία του. Νιώθω καλά φίλε. Νιώθω αισιόδοξος. Δεν ξέρω για πόσο, αλλά νιώθω έτσι. Λίγο τό' χεις; Εγω του δίνω την αξία του. Ασχετα, αν μεθαύριο ο ΠΑΟΚ καταλήξει στα ίδια. Δεν θα αναλύσω τι σημαίνει τα «ίδια». Ολοι ξερουμε...

Ο Τούντορ, και αυτός, είναι στο ίδιο κλίμα. Προκαλεί αισιοδοξία. Φαίνεται σοβαρός και δουλευτής. Δεν λέει και μισόλογα. Αν κάποια από αυτά που ξεστομίζει φαίνονται περίεργα, μπορεί να προκύπτουν έτσι από απώλειες στη μετάφραση. «Δεν θέλουμε να παίξουμε απλό ποδόσφαιρο, αλλά συμπαγές», λέει ο παίκτης και θυμήθηκα έναν κουλτουριάρη καθηγητή που είχα. Επαιρνε ύφος και ρώταγε: «Τι σημαίνει απλό;» Κοιταζόμασταν και απάνταγε ο ίδιος: «Απλό είναι το σύνθετα κατανοητο». Κατά τον Τούντορ το απλό δεν είναι το συμπαγές. Κατά τον καθηγητή μου σε συνάρτηση με τον Τούντορ, το συμπαγές δεν είναι σύνθετα κατανοητό. Με αυτή τη λογική κανένα πρόβλημα. Αισιοδοξείτε.

Είμαι στις καλές μου σήμερα. Στην πρώτη στραβή, πάντως, είμαι έτοιμος να γαβγίσω. Γιατί; Γιατί έτσι, ρε... Πάντα με επιχειρήματα!

Διαβάστε ακόμα:

Φροντιστήριο στους ΠΑΟΚτσήδες έκανε ο Τούντορ