ΠΟΙΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΦΕΝΕΡ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

πηγή: Intime
 

Ποιος είναι πίσω από αυτή την επιμονή της Φενέρμπαχτσέ να ζητά και να ξαναζητά από την UEFA να τιμωρήσει τον Ολυμπιακό και να σταματήσει να λειτουργεί με δυο μέτρα και δυο σταθμά; Εδώ σε θέλω.

Μα, φυσικά ο Βίτορ Περέιρα. Ο νέος προπονητής της τουρκικής ομάδας που τον σουτάρανε χωρίς να κρατήσουν κανένα πρόσχημα. «Ετσι είσαστε, θα σας δείξω εγώ», είπε ο Πορτογάλος και πήγε καρφί στη διοίκηση. «Εχω στοιχεία για τους πούστιδι και θα τους ξεμπροστιάσω» έψησε τον πρόεδρα. Πήρε και τον Ομπράντοβιτς που είναι μεγάλη Πανάθα για να τον υποστηρίξει.

Να είμαστε σοβαροί. Δεν αποτελεί είδηση, ότι η Φενέρ διαμαρτυρήθηκε γιατί το 2011 αποκλείστηκε επειδή μπαγλαρώσανε τον πρόεδρό της, ενώ με τον Ολυμπιακό δεν τρέχει κάστανο.

Η Φενέρ όφειλε, αρχικά να ζητήσει από τον εκ των αντιπροέδρων της UEFA, Σενές Ερζίκ, να ενημερώσει για τη δυσαρέσκεια και μετά θέλησε - αν ισχύει - να καταθέσει ένα επίσημο έγγραφο διαμαρτυρίας. Οχι, βέβαια, για να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός, αλλά για να καταγραφεί στα αρχεία ότι εξαντλήθηκε όλη η αυστηρότητα πάνω της. Μπορεί να αποδειχθεί αυτή η πρακτική χρήσιμη στο μέλλον. Κι όχι τώρα. Ετσι έχουν τα πράγματα για όποιον ενδιαφέρεται.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Ολυμπιακός πιέζει τον Τσίπρα για λύση