ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΙΑΛΕΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ

πηγή: Intime
 

Το ακούσαμε κι αυτό. Η καλύτερη κλήρωση για τον Παναθηναϊκό θα είναι η Σαχτάρ. Το είπε στα σοβαρά ένας, κάποιος, ρεπόρτερ. Το δικαιολόγησε κιόλας. Οι Ουκρανοί είναι σε
εμπόλεμη κατάσταση. Δεν παίζουν στην έδρα τους. Το μυαλό τους δεν είναι τόσο στην μπάλλα. Μιλάμε για ρεσιτάλ...

Ας πούμε ότι ίσχυαν αυτά. Στην Ελλάδα δεν τρέχει κάστανο. Ολα λειτουργούν ρολόι, κανένα capital control, καμμία χρεοκοπία, καμμία ανησυχία. Ετσι δεν είναι; Μα οι παίκτες της Πανάθας κατά βάση δεν είναι Ελληνες, θα πει ο τίποτας. Θα του απαντήσω με ερώτηση. Στη Σαχτάρ οι παίκτες είναι Ουκρανοί; Μην ακούω μαλακίες λοιπόν.

Ο Γιάννης Αναστασίου το έχει θέσει σωστά ενόψει της σημερινής κλήρωσης. «Ολοι οι αντίπαλοι είναι δύσκολοι, αλλά κι εμείς μπορούμε να τους δυσκολέψουμε όλους». Ο Παναθηναϊκός δεν είναι αυτή τη στιγμή σε θέση να διαλέξει αντίπαλο. Αυτός είναι στη θέση να θέλουν να τον διαλέξουν όλοι οι άλλοι από απέναντυ.

Επομένως, η κουβέντα σταματάει εδώ. Ο στόχος του Παναθηναϊκού είναι να ξαναγίνει Ευρωπαίος γιατί τα τελευταία χρόνια έχει χάσει κι από την κουτσή Μαρία. Εν ολίγοις, να
καταφέρει με τις εμφανίσεις του, να παρακαλάνε οι απέναντυ να μην τους πέσει αντίπαλος. Κι αν όλα κάποτε αλλάξουν θεαματικά υπέρ του, να δικαιούται να εκδηλώνει προτίμηση για αντίπαλο. Χαίρετε.

Διαβάστε ακόμα:

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός με Καπίνο