Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ UEFA ΝΑ «ΚΑΨΕΙ» ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

πηγή: Intime
 

Συνήθως οι καταγγελίες στην Επιτροπή Εφέσεων της UEFA, σαν κι αυτή που έχει ήδη κάνει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά του Ολυμπιακού, γίνονται με τη διαδικασία του Hearing (Από την αγγλική λέξη Hear, Ακούω). Η εκδίκαση της υπόθεσης γίνεται χωρίς την παρουσία των εκπροσώπων των ΠΑΕ. Απλά η καταγγέλουσα ΠΑΕ, όπως και η «κατηγορούμενη» καταθέτουν υπομνήματα. Ό, τι έχουν να πουν, το λένε εγγράφως.

Περίεργο που η καταγγελία του Παναθηναϊκού σε βάρος του πρωταθλητή Ελλάδος στην Επιτροπή Εφέσεων της ΟΥΕΦΑ, με πρόεδρο Ισπανό, έγινε με παρόντες τους ενδιαφερόμενους. Πέρα απ' αυτό.

Ποια τύχη μπορεί να έχει η καταγγελία του Παναθηναϊκού; Ο Αλαφούζος, όπως λέει στους δικούς του, ποντάρει όλα του τα λεφτά στον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από το τσάμπιονς ληγκ! Επειδή γνωρίζει τη δεδομένη «ευαισθησία» της UEFA, όπως άλλωστε την έχει δείξει στο παρελθόν, σε θέματα ηθικής τάξεως.

Πράγματι, η UEFA δεν διαπραγματεύεται καν να αγνοήσει, να κλείσει τα μάτια σε ομάδα που με διαπιστωμένα στοιχεία και με καταδικαστικές αποφάσεις, βρέθηκε υπόλογη σε στημένα ματς.

Το «στοίχημα», λοιπόν, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού θα το κερδίσει, όχι μ' όσα καταγγέλει ο ίδιος, αλλά μόνον αν ισχύουν σε βάρος του Μαρινάκη εκείνα που απασχολούν την ελληνική δικαιοσύνη. Κι αν αυτά τα υιοθετεί η UEFA.

Διαβάστε ακόμα:

Είχαν σχέδιο για να διώξουν τον Μαρκαριάν