ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙ Ο ΤΟΥΝΤΩΡ ΣΤΙΣ ΚΑΛΑΜΙΔΕΣ

πηγή: Intime
 

Εχει αρρώστια με την πειθαρχία ο άνθρωπος. Αλλωστε, μια ποδοσφαιρική ομάδα δεν μπορεί να λειτουργήσει με δημοκρατικές διαδικασίες. Δεν θα κάνουμε ψηφοφορία για την 11άδα και τις αλλαγές, ούτε για το σύστημα που θα ακολουθήσουμε.

Ο Τούντωρ την έχει δει έτσι για δυο λόγους. Πρώτον και κυριώτερο διότι έτσι είναι η φτιαξιά του και δεύτερον επειδή του σφυρίξανε το παραμύθι. Ποιο; Η ομάδα ήταν μπουρδέλο πριν έρθεις. Ο καθένας έκανε ότι του καύλωνε. Ετσι του είπανε του Κροάτη και μοιραία έσφιξε τα ζωνάρια πιο πολύ απ' όσο θα το έκανε υπό άλλες συνθήκες.

Ήθελα να απομονώσουμε το περιστατικό με τις καλαμίδες που έθεσε εκτός ομάδας τους Λούκας και Περέιρα. Γιατί τέτοια ευαισθησία με τις καλαμίδες; Το λέει ο εσωτερικός κανονισμός που έχει καταγράψει ο Τούντορ, όμως υπάρχει κάτι παραπάνω. Ο ίδιος είχε κάποιους σοβαρούς τραυματισμούς. Από έναν έχασε το μουντιάλ του 2002. Ομως αυτό που του έχει μείνει είναι πως από ένα χτύπημα, που εξελίχθηκε σε μια μυστηριώδη βακτηριακή λοίμωξη του αστραγάλου, διεκόπη η καριέρα του.

Ο Τούντωρ αναγκάστηκε να σταματήσει στα 30 του. Και δεν ήταν κανένα παιχτάκι της σειράς από αυτά που κάνουν κορδέλες στον ΠΑΟΚ. Στα 20του ήταν ένα σέντερ μπακ που πάταγε στο γήπεδο και έτριζε ο τόπος. Δυναμικός, αλλά και παραδόξως για το ύψος του σπουδαίος τεχνίτης με την μπάλλα κάτω, που τον πήρε η Γιουβέντους και τον έβαλε κατευθείαν στην 11άδα της. Κι όμως και στο Τορίνο λόγω τραυματισμού μετά από 7 χρόνια η Γιούβε αναγκάστηκε να τον δώσει δανεικό. Αυτός είναι ένας λόγο που τρελλαίνεται όταν βλέπει παίκτη να μην έχει πάρει τα κατάλληλα «μέτρα».

Διαβάστε ακόμα:

Πώς την πάτησε ο ΠΑΟΚ με τον Φινμπόγκασον