Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ ΦΙΝΜΠΟΓΚΑΣΟΝ

πηγή: Intime
 

Από όλους τους ποδοσφαιριστές που πήρε ο Μαρινάκης στον Ολυμπιακό ούτε ένας αξίζει όσο μετράει το ένα από τα δύο μπαλάκια του Τσόρι. Να ξέρουμε τι λέμε. Και γιατί να ξοδευτεί το αφεντικό σε μεταγραφές πολυτελείας, σε εποχή που στη σέντρα κάνουν παιχνίδι Βαρουφάκηδες και Λαφαζάνηδες. Όλα τα μετράς.

Η μεταγραφή που περισσότερο ενδιαφέρει είναι του 26χρονου Ισλανδού killer, του Άλφρεντ Φινμπόγκασον. Τον στράικερ που θα σκοράρει έχει ανάγκη ο πρωταθλητής. Τον προωθημένο «σκοτώστρα», που θα πυροβολεί τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Δεν μιλάμε για τον Αφελάι π.χ. που δεν ήταν κρούση, αλλά περιφερειακός, ούτε για τους άλλους «γκολτζήδες» του Ολυμπιακού που δεν σκοράριζαν.

Ο Ισλανδός, όπως ο ίδιος είπε στην πατρίδα του, ανησύχησε που οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε από τον Ολυμπιακό δεν είχαν... τελειωμό! Είχε που είχε το «πρόβλημα» ο Φινμπόγκασον, εννοώ ότι προέρχεται από τραυματισμό, και το παλληκάρι τα χρειάστηκε μήπως το μηχάνημα βγάλει τίποτα περίεργο.

Τελικά, όλα εξελίχθηκαν ομαλά, οι εξετάσεις του δανεικού από τον Σοσιεδάδ στον Ολυμπιακό βγήκαν πεντακάθαρες. Και ο ίδιος ελπίζει στην Ελλάδα να δείξει πόσο μετράει, σε πείσμα της προβληματικής του σαιζόν στην Ισπανία λόγω του τραυματισμού του.

Διαβάστε ακόμα:

Πώς την πάτησε ο ΠΑΟΚ με τον Φινμπόγκασον