ΠΟΙΟΣ ΣΑΝΤΣΕΣ, «ΚΛΕΙΔΙ» Ο ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗΣ!

πηγή: Intime
 

«Θέλω το μηδέν στην άμυνα» είπε ο Αναστασίου. Καλώς τον Γιάννη! Κωλοπαίχνιδο απόψε στη Λεωφόρο για τον Παναθηναϊκό και άσε τον προπονητή να λέει τα δικά του. Ότι η ομάδα είναι πιο ώριμη από πέρυσι που είχε αποκλειστεί από την επίσης βέλγικη Σταντάρ Λιέγης. Ότι ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερα προετοιμασμένος εν όψει της Μπρυζ.

Αρχή σαιζόν είναι και υπάρχει τύφλα. Δεν έχεις εικόνα συγκεκριμένη για τον Παναθηναϊκό, ενώ είναι σίγουρο πως η Μπρυζ είναι καλύτερη από την Σταντάρ.

Αναφερόμενος στην άμυνα ο Γιάννης Αναστασίου είπε ότι ο τερματοφύλακας Στηλ είναι σε καλή κατάσταση, ότι στην τετράδα θα παίξουν τρεις νέοι. Ο δεξιός Βεμέρ, ο κεντρικός Σάντσεθ και ο αριστερός Πράνιτς, που λογίζεται σα «νέος» κι αυτός.

Πλάγιος μπακ είναι η φυσική θέση του Κροάτη. Επειδή υπήρχε ο Νάνο την περασμένη σαιζόν ο Αναστασίου τον «βόλεψε» στο κέντρο. Τον βλέπεις σήμερα τον «ινδιάνο» να χαίρεται το παιχνίδι διότι βρήκε το πόστο του.

Επί της ουσίας. Το κλειδί στην αμυντική συμπεριφορά της τετράδας θα είναι ο... «πέμπτος», ο Κουτρουμπής, που έχει το καθήκον της «άγκυρας». Θα είναι ο αμυντικός χαφ που θα μετατρέπεται σε «μπάστακα», σε τρίτο στόπερ, διότι Ταϋλαρίδης και Σάντσες δεν μπορούν να κρατήσουν όταν «φεύγει» μπροστά η ομάδα και αφήνει πίσω κενά.

Δοκιμάστηκε στα play-off ο Κουτρουμπής στο ρόλο που έχει ανάγκη ο Παναθηναϊκός, ομάδα «απείθαρχη», διότι αμολιέται μαζικά, επιθετικά. Ύστερα και τα πλάγια μπακ, Βεμέρ και Πράνιτς, είναι του πάνω-κάτω, γουστάρουν να φουλάρουν μπροστά.

Διαβάστε ακόμα:

Παραμένει κύριος ο Νταμπίζας, απέναντυ στον ΠΑΟ