ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Δ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΗ ΣΟΥΠΕΡ ΛΗΓΚ

 

Άξιο παρατήρησης γεγονός. Και σχολιασμού σχετικώς. Αναφέρομαι σε μία είδηση που στήνει το πρωτάθλημα στη σέντρα και το ξεβρακώνει. Και έλα μετά εσύ να μου μιλήσεις για την εγκληματική οργάνωσε και την διαφθορά στο ποδόσφαιρο.

Να, ποιο είναι το εν λόγω γεγονός. Η Καλλονή, ΠΑΕ της σούπερ ληγκ, του μεγάλου πρωταθλήματος, γνωστοποίησε ότι προπονητής της θα είναι ο Θαλής Θεοδωρίδης (στη φωτό με τον Γιάννη Ματζουράκη). Ένας επαγγελματίας που έφθασε στην ηλικία των 48 χρόνων και ακόμα δεν έχει γίνει γνωστός στο χώρο. Και πώς να γίνει όταν μέχρι σήμερα έχει εργαστεί σε ομάδες της Δ’ εθνικής.

Σχολιάζουμε. Δεν κρίνουμε. Δεν επικρίνουμε. Ούτε την ΠΑΕ Καλλονή ούτε τον κύριο Θαλή Θεοδωρίδη, που ήταν βοηθός προπονητή στην ομάδα τα δύο προηγούμενα χρόνια. Σχολιάζουμε σημαίνει ότι φωτογραφίζουμε ποιο πρωτάθλημα καλούμεθα να παρακολουθήσουμε. Ποιο είναι το επίπεδο ανταγωνισμού του, για να είμεθα πιο συγκεκριμένοι.

Αυτά μπορεί να δώσει στο πρωτάθλημα η Καλλονη, αυτά δίνει. Αυτόν τον μεγαλομέτοχο, αυτό το ρόστερ, αυτόν τον προπονητή. Μέχρι εκεί είναι, όχι περισσότερο. Κι ό,τι τσουρνέψει από το πρωτάθλημα. Από την όποια δυναμική προσδώσουν τα μεγάλα ονόματα Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ.

Πήρες χαμπάρι; Βολεύουν ομάδες της σούπερ ληγκ όχι για να εισπράξουν δυναμική απ’ αυτές, αλλά για να «φτιάχνουν» πρωτάθλημα στο οποίο οι μεγάλοι θα βγουν πρώτοι και δεύτεροι, τρίτοι και τέταρτοι. Και να τσακώνονται ποιος είναι ο… καθαρός.

Η Καλλονή και ο Πλατανιάς, ο Πανιώνιος και ο Πανθρακικός, όλες αυτές οι ομαδίτσες με ποιο οπλοστάσιο θα ξεκινήσουν πρωτάθλημα και σε ποιο… πρωτάθλημα. Με φθηνούς παίκτες , με προπονητές που θα τους αλλάξουν ακόμα και στο πρώτο μήνα. Και σε γήπεδα με άδειες εξέδρες.

Διαβάστε ακόμα:

Μονόστηλος Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ