ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΝΤΕΡ!

πηγή: Intime
 

Άρεσε η ΑΕΚ με την Ίντερ στην Ιταλία. Όπως και με την Σεβίλλη η ομάδα έδειξε ότι είναι καλά, θα έλεγα πολύ καλά δουλεμένη στον αμυντικό τομέα.

Μια ΑΕΚ που αγωνιστικά παρουσιάστηκε σχεδόν πλήρης και το πιο σπουδαίο ότι έβγαλε το αποτέλεσμα που επιδίωξε. Να μη φάει γκολ. Να πάρει την ισοπαλία.

Μιλάμε γα την εύκολη δουλειά στο ποδόσφαιρο. Να κρατήσεις αμυντικά. Το δύσκολο είναι να παίξεις επιθετικά. Να κυνηγάς τη νίκη χωρίς να σε προδίδει η άμυνα.

Μην πάρουν αέρα τα μυαλά των αεκτζήδων. Ότι αφού έβγαλαν περίπατο το «Χ» με την Ίντερ «εκτός έδρας» το ‘χουν στο τσεπάκι το ματσάκι της πρεμιέρας με τον Πλατανιά. Το κάθε παιχνίδι έχει την ιδιαιτερότητά του. Μάθημα που διδάσκεται στη πρώτη δημοτικού. Της ΑΕΚ και της κάθε ομάδας που ξεκινάει για υψηλές πτήσεις στο πρωτάθλημα θα της βγάλουν τη ψυχή οι Πλατανιάδες και οι Καλλονές.

Το Σαββάτο στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ δεν θα κάνει παρέλαση. Θα είναι σα να κατέβει σε διαδήλωση αγανακτισμένων. Με τρία πούλμαν αμυντικών θα παραταχθεί ο Πλατανιάς. Θα καταφέρει η ΑΕΚ να διασπάσει την περιφρούρηση της διαδήλωσης;

Διαβάστε ακόμα:

Πρωτάθλημα για το μεροκάματο μερικών