ΦΤΑΕΙ Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ

 

Δεν είμαι αρειανός. Ούτε το παίζω αρειανός. Να μη σου πω ότι δεν υπάρχει κανένας Άρης. Κανένας ΠΑΟΚ, κανένας Ολυμπιακός, κανένας Παναθηναϊκός. Όλες οι ομάδες είναι κομμάτια του πρωταθλήματος. Δεν υπάρχει, λοιπόν, κανένας Ηρακλής π.χ. αν δεν συμμετέχει στο πρωτάθλημα, της Γ' εθνικής, της σούπερ ληγκ, άσχετο.

Χάσαμε τον Κάλας! Ποιος Άρης; Εντάξει, απώλεια για τον Άρη που χάλασε η συμφωνία με τον Αμερικάνο, με τον αδελφό του Καλαϊτζίδη. Η μεγάλη απώλεια είναι του πρωταθλήματος.

Μπαίνει στο παιχνίδι ο Ψωμιάδης, ο Μπέος, ο Μαρινάκης, ο Πατέρας, ο Μελισσανίδης, ο Ιβάν. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι σαν αφεντικά σε μια ΠΑΕ μπαίνουν στο πρωτάθλημα. Κι αν είναι σωστοί, τότε βοηθάνε το πρωτάθλημα. Αν είναι απατεώνες, τότε το σκοτώνουν, το τραυματίζουν το πρωτάθλημα.

Επιστροφή στον Κάλας. Δεν πουλάω παρασκήνιο. Πρώτα η ουσία. Οι οργανωμένοι δεν γουστάρανε «τον Μουρίνιο» του Άρεως, τον αδελφό του Κάλας τον προπονητή Καλαϊτζίδη, που την είδε αφεντικό εντός και εκτός γηπέδου. Σ' όλα μέσα.

Δεν ήταν για το μπόι του προπονητή Καλαϊτζίδη οι επαφές δικαστικού και παραγοντικού τύπου. Κάποια πράγματα για να γίνουν χρειάζεται πραξικόπημα. Τα αρειανά, βέβαια, συνεχίζουν να ελπίζουν. Και μια ζωή, όπως συμβαίνει δεκαετίες, λένε ότι τους κυνηγάνε.

Διαβάστε ακόμα:

Αυτό που έκανε ο Μάρκο Σύλβα δεν γίνεται!