ΜΕΓΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΟΚΤΣΗΔΩΝ Η ΦΥΓΗ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ

πηγή: Intime
 

Στα μουγκά έγινε το σφουγγάρισμα του Σαλπιγγίδη. Πάνω στο ξεκαθάρισμα, με κάποιον Μαντούρο, επιλογή της νεοπλουτίστικης λογικής του ΠΑΟΚ επί Στέφενς. Ο κοντός τέλειωσε από τον ΠΑΟΚ λίγη ώρα μετά το 0-0 με την Ξάνθη.

Μερικοί ΠΑΟΚτσήδες μπορεί να του χρεώσανε την ισοπαλία στην πρεμιέρα. Ασχετο ότι δεν έπαιζε, όπως και σε όλο αυτό το δίμηνο της νέας σαιζόν. Ο Σάλπι ήταν από τότε που γύρισε το πιο μαύρο πρόβατο της αιωνιότητας.

Μιλάμε για τον Πόντιο που φεύγει από τον ΠΑΟΚ με 113 γκολ σε 358 συμμετοχές. Περισσότερα τέρματα έχουν μόνο ο Σαράφης και ο Κούδας. Η Ιστορία τον κατέγραψε κι αυτό δεν μπορεί να το διαγράψει ο έτσι ΠΑΟΚτσής που τον λέει κοντοπούτανο και πουλημένο.

Η αλήθεια είναι μία. Ο Σαλπιγγίδης δεν έπαιξε με τους κανόνες της Τούμπας. Δεν υπήρξαν επίσης γυρω του άνθρωποι να τον προστατεύσουν. Να πουν τι έγινε με τον Γούμενο κι έφυγε για τον Παναθηναϊκό. Να ρίξουν γέφυρες όταν επέστρεψε στον ΠΑΟΚ, τότε που ο άνθρωπος του Ζαγοράκη του είπε: «Μήτσο αυτός είναι ο κόσμος του ΠΑΟΚ. Η κάνεις μεγαλύτερη υπομονή ή θα σε φάει η μαρμάγκα».

Το πρόβλημα για ορισμένους είναι ότι δεν θα έχουν σημείο αναφοράς για να μπινελικώνουν και να ξεσπάνε. Οχι, βέβαια, ότι δεν θα βρουν σύντομα κάτι άλλο. Ομως, ο Σαλπιγγίδης ήταν ένας ξεκάθαρος και εύκολος στόχος εδώ και μια πενταετία.

Διαβάστε ακόμα:

Δυστυχία για το 0-0 του ΠΑΟΚ στην εξέδρα