Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΡΕΚΛΑΜΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ!

πηγή: Intime
 

Καμμία ψυχραιμία σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και η κόντρα τους δεν έχει σταματημό. Και ο Αλαφούζος, και ο Μαρινάκης το παρατραβάνε. Επειδή και οι δύο πασχίζουν για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δεν θα αποφασίσει ο Παναθηναϊκός, ούτε ο Ολυμπιακός και η ΕΠΟ για την καταγγελία του Αλαφούζου και το αίτημά του να αποκλειστεί η ΠΑΕ του Μαρινάκη από το τσάμπιονς ληγκ. Από την άλλη, αυτή η ιστορία δεν έχει τελειώσει, όπως παραμυθιάζει τον κόσμο ο Ολυμπιακός.

Μόνον ο αποδυτηριάκιας από την πρώτη στιγμή είχε ξεκαθαρίσει ότι η UEFA θα επιτρέχει τη συμμετοχή του πρωταθλητή στο τσάμπιονς ληγκ, όπως κι έγινε, χωρίς αυτό να σημαίνει τίποτα. Άντε, δηλαδή, από το πώς θα εξελιχθεί το έργο σχετικά με τις κατηγορίες σε βάρος Μαρινάκη και Ολυμπιακού, η ΟΥΕΦΑ να βγάλει την κόκκινη κάρτα αύριο, μεσούσης περιόδου, στον πρωταθλητή Ελλάδος.

Κακώς, λοιπόν, τα βάζει με την ΟΥΕΦΑ ο Παναθηναϊκός, όπως είναι ανέκδοτο αυτό που υποστηρίζει ο Ολυμπιακός, δηλαδή ότι... δικαιώθηκε. Ούτε... αδικήθηκε ο Ολυμπιακός, ούτε δικαιώθηκε ακόμα.

Ενώ, λοιπόν, ακόμα δεν έχει πάρει την τελική της απόφαση η ΟΥΕΦΑ, άσχετα αν επιτρέπει τη συμμετοχή του στο τσάμπιονς ληγκ, ο Μαρινάκης κάνει ρεκλάμα στο κανάλι του Αλαφούζου, το σκάι. Και συγκεκριμένα στην εκπομπή του σαγώνια, την Δίκη της Δευτέρας, που έχει μονίμως στο σημάδι τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού.

Εμείς καθαρίσαμε, λένε από τον Ολυμπιακό, οι συκοφάντες μας να προσφύγουν στο Ανώτατο όργανο του CAS, στην Δίκη της Δευτέρας του σκάι. Αστείο κρύο.

Ποιοι να 'ναι οι συκοφάντες. Μήπως ο δικαστής που έχει βγάλει κατηγορητήριο στον Μαρινάκη. Ψυχραιμία, κύριοι. Άρχισε το πρωτάθλημα. Παίξτε μπάλλα, όχι μονάχα ανακοινώσεις και καταγγελίες.

Διαβάστε ακόμα:

Αγάμητοι φεύγουν οι γάβροι από το Καραϊσκάκη