ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, ΧΑΝΕΙ ΓΚΟΛ Η ΟΜΑΔΑ!

πηγή: Intime
 

Θα προκριθεί, τελικά, ο Παναθηναϊκός στους ομίλους του γιουρόπα ληγκ. Είναι σεβαστό το ποσό που θα βάλει στο ταμείο της ΠΑΕ, άρα η νίκη στη ρεβάνς της Λεωφόρου επί αυτής της Καμπάλα είναι... υποχρεωτική. Μιλάμε, όμως, για ποδόσφαιρο, όπου τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Φαβορί είναι να περάσει ο Παναθηναϊκός. Επί Αναστασίου, μην το ξεχνάμε, η ομάδα έχει πάθει νίλες στην Ευρώπη. Έξω από τη λογική του Παναθηναϊκού, αλλά και το επίπεδό του σήμερα, που είναι πολύ πιο κάτω σε σύγκριση πριν 10 και 20 χρόνια.

Στο 0-0 με Παναιτωλικό ο Παναθηναϊκός έχανε σίγουρα γκολ από τα 3 και τα 5 μέτρα. Χάνει 1-0 και συνεχίζει να κλωτσάει στον αέρα τις πολύ καλές ευκαιρίες. Φταίει ο προπονητής;

Ρωτάω. Ποια είναι η ευθύνη του προπονητή όταν οι κυνηγοί χάνουν τα άχαστα. Κι όμως! Αν δεν κέρδιζε στο Αγρίνιο, αν έμενε το 1-0 του Παναιτωλικού ο Αναστασίου θα είχε πρόβλημα. Γιατί;

Ο κόσμος. Η πίεση του κόσμου θα τον τελείωνε. Και να έχει διαφορετική εκτίμηση για τον προπονητή η διοίκηση, δεν είχε άλλη επιλογή. Μετά, μάλιστα, τον αποκλεισμό από την Μπρυζ και τη λιποθυμική εμφάνιση στο Μπακού μ' αυτήν την Καμπάλα.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί έχει τρελλάνει τους βάζελους ο Μπεργκ