ΜΠΕΡΓΚ ΕΣΕΙΣ, ΝΤΟΝΤΟ ΕΜΕΙΣ, ΤΕΖΑ Ο ΠΑΟ

πηγή: Intime
 

Μετά το 0-0 στο πρώτο ματς είχα αναρωτηθεί. Ποια από τις δύο ομάδες ήταν η πιο μικρή, ο Παναθηναϊκός ή, η Καμπάλα. Τελικά, και μετά το δεύτερο ματς που τελείωσε 2-2, συγγνώμη για την αδυναμία μου, δεν έχω απάντηση. Ίσως η Καμπάλα να είναι πιο ομαδίτσα από τον Παναθηναϊκό, ίσως ο Παναθηναϊκός να υστερεί απ’ αυτή την περίεργη και νεόπλουτη Καμπάλα.

Δύο γκολ στη Λεωφόρο η ομάδα της Αζερίας, απίστευτο. Το να βάλει δύο γκολ ο Παναθηναϊκός, όχι, δεν είναι το μη αναμενόμενο. Δύο γκολ και η Καμπάλα, ρε; Όχι, ρε!
Δύο φορές προηγήθηκε στο σκορ η Ματουμπάλα του Αζερμπαϊτζάν και είχε ευκαιρία να κάνει ακόμα και το 2-3. ΓΙΑΤΙ; Αν το ερώτημα είναι ποια η χειρώτερη από τους δύο αντιπάλους η απάντηση είναι δύσκολο να δοθεί. Θέλει σκέψη. Και προβληματισμό.

Η Καμπάλα. Κάποιος Βραζιλιάνος με το όνομα Ντόντο έκανε τα δύο γκολ. Καλά παικτάκια έχει, όμως όχι και ομάδα. Αν έπαιζε πιο απλά αυτή η Καμπάλα θα είχε πάρει περίπατο την πρόκριση. Ουδέν άλλο σχόλιο θα προσθέσει κάτι για την εικόνα του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός. Θλιβερός. Ούτε στιγμή δεν πήρε πραγματικά τον έλεγχο του αγώνα. Ποτέ δεν έγινε ο πρωταγωνιστής, άσχετα αν είχε την κατοχή της μπάλλας, αν κέρδιζε κόρνερ κτλ κτλ. Επί της ουσίας στη Λεωφόρο μέσα, δεν ήταν καλύτερος. Δεν άξιζε την πρόκριση ο Παναθηναϊκός.

Διααβάστε ακόμα:

Γιατί θα προκριθεί ο Ολυμπιακός