ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ

πηγή: Intime
 

Κάποιος φταίει για το 2-2 με την Καμπάλα. Κάποιος. Ένας, δηλαδή. Στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει ομάδα, ένα καφενείο είναι, άρα ο αποκλεισμός ανήκει σε κάποιον. Ένας πρέπει να την πληρώσει. Κάποιος είναι αυτός, ποιος άλλος από τον προπονητή.

Μήπως δεν φταίει ο Αναστασίου. Μόνον ο Αναστασίου. Αδιάφορο. Επιβάλλεται να φορτωθούν οι ευθύνες σ' έναν. Κι αν, τελικώς, απολυθεί ο προπονητής, όλα θα σιάξουν στην ομάδα. Θα βρούν το δρόμο τους. Επειδή η πληγή ήταν μόνον ο προπονητής.

Δεν είναι εύκολο για τον Αλαφούζο να τελειώσει σήμερα, τούτη τη στιγμή, τον προπονητή. Θα είναι σα να ακυρώνει τη διοίκηση που μέχρι χθες στήριζε και ανανγώριζε σαν επιτυχή την παρουσία στην ομάδα του Αναστασίου.

Δυο χρόνια ο Αλαφούζος πορεύθηκε με τον Αναστασίου, ο οποίος συμβιβάστηκε απολύτως με το περιορισμένο μπάτζετ της ΠΑΕ. Που δεν είπε «Όχι» σε φτηνές μεταγραφές και σε μετακινήσεις παικτών σ' άλλες ομάδες διότι αυτό βόλευε το ταμείο της ΠΑΕ.

Με τον Γιάννη Ανασταίου έγινε η προετοιμασία εν όψει της νέας σαιζόν, που στην πραγματικότητα μόλις άρχισε. Να τον διώξει ο πρόεδρος επειδή αυτό ζητάνε οι εφημερίσες, οι οποίες βέβαια κάνουν παιχνίδι με την εξέδρα. Ό, τι θέλει ο λαός.

Δύσκολο να τον τελειώσει ο Αλαφούζος τον Αναστασίου. Όλα γίνονται, όμως είναι δύσκολο. Ύστερα είναι και το άλλο. Ποιος θα αναλάβει; Ο Ρότσα. Όποιος να 'ναι;

Διαβάστε ακόμα:

Σηκώνεις κεφάλι ή παραιτείσαι;