ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΙ ΕΣΤΙ... ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ!

πηγή: Intime
 

Δεν υπάρχει ατυχία του Παναθηναϊκού στο 2-2 με την Καμπάλα. Δεν υπάρχει ούτε αδικία. Κι αν υπάρχει στο συγκεκριμένο παιχνίδι, έχει κάθε δικαίωμα να διεκδικεί και την καντεμιά και την αδικία το ίδιο και η Καμπάλα.

Στον Παναθηναϊκό, επιτέλους, θα ήταν πολύ χρήσιμο να μάθουν τι εστί προσγείωση. Να δουν την πραγματικότητα. Πόσο ζυγίζει σήμερα η ομάδα. Ποιες είναι οι αληθινές της δυνατότητες.

Μεγάλο και βαρύ το όνομα «Παναθηναϊκός» εντός και εκτός Ελλάδας. Να, όμως, που αποκλείστηκε από μια ομάδα, κάποια Ζαγκάλα, Ματουμπάλα, Καμπάλα που δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ευρωπαϊκή. Κι αν λάβει κανείς υπ’ όψιν το τι έγινε στα δύο παιχνίδια, θα πει ότι αυτή η αζέρικη ομάδα άξιζε την πρόκριση.

Ο Παναθηναϊκός ήταν χειρώτερος από το 0-0 στο Μπακού. Ναι, στη Λεωφόρο είχε μία φιλολογική «υπεροχή», και τίποτα περισσότερο. Αυτή είναι η ανάγνωση στις δύο αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού.

Τα τελευταία χρόνια ο Παναθηναϊκός έχει υποστεί ταπεινωτικές ήττες σε παιχνίδια ευρωπαϊκά από αντιπάλους, που σε άλλες εποχές θα θεωρούσαν τιμή τους που αντιμετωπίζουν την ελληνική ομάδα. Δεν είναι αυτό το κακό, δηλαδή ότι ο Παναθηναϊκός σήμερα κυκλοφορεί στην Ευρώπη με σκυμμένο κεφάλι. Αυτό που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός είναι η αυτοκριτική. Η αυτογνωσία. Μόνο έτσι, όχι με τα ψέματα, όχι με τα μεγάλα λόγια και τις φρούδες ελπίδες, θα ξαναβρεί τον εαυτό του.

Διαβάστε ακόμα:

Σηκώνεις κεφάλι ή παραιτείσαι;