Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ 0-0

πηγή: Intime
 

Το τίτλο έχει στόχο η ΑΕΚ και ακριβώς επειδή με την επιστροφή της στο μεγάλο πρωτάθλημα επιδιώκει το καλύτερο δεν ρισκάρισε στην Ξάνθη. Δεν έψαξε το κάτι περισσότερο από το 0-0. Και πως, αλήθεια, να το διακινδυνεύσει, να το παίξει στα ζάρια το αποτέλεσμα, όταν η Σκόντα δεν είναι Εργοτέλης.

Πραγματικά οι γηπεδούχοι δεν αντιμετώπισαν αμυντικά την ΑΕΚ, την είδαν στα ίσα και όπως απέδειξαν δεν μειονεκτούν σε τίποτα από τον αντίπαλό τους. Αυτό σημαίνει ότι η ΑΕΚ ήταν υποχρεωμένη να παίξει με άλλη… τακτική σε σύγκριση με το ματσάκι της πρεμιέρας στο ΟΑΚΑ, μ’ εκείνο το εύκολο 3-0.

Ασφαλώς η ΑΕΚ, όπως και η Ξάνθη ήθελαν τη νίκη. Την ήθελαν, όμως, τόσο όσο αν τους… ερχόταν μόνη της. Δεν την κυνήγησαν τη νίκη με πίεση, στην πραγματικότητα και οι δύο ομάδες βολεύτηκαν με το 0-0, αποτέλεσμα που δεν τους αδικεί.

Η ισοπαλία, μάλιστα χωρίς γκολ, δεν είναι αποτυχία για την ΑΕΚ που ακόμα δοκιμάζει τις δυνάμεις της, τους παίκτες της. Είναι ολοφάνερο ότι κόντρα στην Ξάνθη η ΑΕΚ δεν είναι έτοιμη, αγωνιστικά και ψυχολογικά, να χτυπήσει στα ίσα κάθε παιχνίδι. Κάθε ματς που, από αγωνιστική σε αγωνιστική, έχει τη δική του ιδιαιτερότητα.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Ολυμπιακός γλύτωσε τα λαϊκά δικαστήρια στο 89