Ο ΚΑΡΑΠΑΠΑΣ ΚΑΙ Ο... «ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ»

 

Ο Καραπαπάς της ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι να λέει καμμια σαχλαμάρα. Κάνει «παρεμβάσεις» δημόσια με τρόπο προκλητικό, επιθετικό, πεζοδρομιακό, καφενειακό. Για να βάλει στη θέση τους όσους θίγουν τον Ολυμπιακό. Είναι ίσως η πρώτη φορά που επίσημος εκπρόσωπος ενός κόμματος, μιας ΠΑΕ, μιας οργάνωσης, μιας επιχείρησης να χρησιμοποιεί τόσο ευτελή, τόσο υβριστικό τρόπο στο δημόσιο λόγο του.

Ο Ολυμπιακός είναι η δημοφιλέστερη ομάδα στην Ελλάδα. Αυτό σημαίνει ότι ουδείς είναι σε θέση να τον βλάψει τον Ολυμπιακό. Κατόπιν τούτου είναι περιττοί οι τσαμπουκισμοί και τα παπαροειδή «σχόλια» που συνηθίζει ο Καραπαπάς. Σχόλια ανεπίτρεπτα και για επίπεδο σωματείου οργανωμένων οπαδών, όχι ΠΑΕ που συμμετέχει στο τσάμπιονς ληγκ.

Περίεργο. Ο Καραπαπάς «έδωσε» στη δημοσιότητα το επίθετο του «Βαγγέλη» της ΠΑΕ Ολυμπιακός, που βρέθηκε «μπλεγμένος» στην υπόθεση της συμμορίας ναρκωτικών και πορνείας στην Μυκόνο. Απαράδεκτο αυτό που έκανε ο Καραπαπάς, προφανώς όχι εν αγνοία του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Τι φοβήθηκε ο Καραπαπάς! Ότι ο κόσμος θα νόμιζε πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι «ο Βαγγέλης της ΠΑΕ Ολυμπιακός». Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση για να «ενοχοποιήσει» τον άλλον Βαγγέλη ο Καραπαπάς. Ο οποίος άλλος Βαγγέλης είναι ναι μεν υπάλληλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, όμως το παλληκάρι δεν έχει σχέση με την υπόθεση, από σπόντα υπεκλάπη η τηλεφωνική του συνομιλία από τον κοριό της ΕΥΠ, η επαφή του με τη συμμορία της Μυκόνου δεν αφορούσε κανένα πουτανάκι πολυτελείας, ούτε έψαχνε «γραμμές» κοκαϊνης.

Είναι δυνατόν ο κόσμος να υποπτευθεί τον Μαρινάκη, ρε Καραπαπά; Ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού κάνει χρήση ναρκωτικών, ότι πηγαίνει με σεσημασμένα πορνίδια που σουλατσάρουν στη Μύκονο; Όχι, βέβαια.

Στο φινάλε οι δημοσιογραφικές αποκαλύψεις μιλούσαν για «Υπάλληλο της ΠΑΕ Ολυμπιακός», όχι για μέτοχο, ούτε καν για μεγαλομέτοχο. Ο δε υπάλληλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, γιος αρχιμπάτσου, αντί να στραφεί εναντίον ΜΜΕ, πρώτα να τα βάλει με τον Καραπαπά. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ έδωσε στη δημοσιότητα το όνομα του «υπαλλήλου Βαγγέλη», που για λόγους αρχής δεν αναφέρω ποιο είναι.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Ρομπέρτο θα αποφασίσει για Ολυμπιακό στο Τσουλού