ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΔΕΝ «ΜΙΛΗΣΕ» ΓΙΑ ΤΟ «ΚΑΦΕΝΕΙΟ»

πηγή: Intime
 

Τελικά, η εθνική ομάδα διαλύθηκε, έγραψε αλησμόνητη Ιστορία ανεπανάληπτης ντροπής, και με τις δύο ήττες από τα Νησιά Φερόε, χωρίς να μάθουμε τι έγινε. Σα να πέρασε ένα τσουνάμι και παρέσυρε αυτό που λέγεται Εθνική Ομάδα. Και το έκανε χίλια κομμάτια.

Επειδή, όμως δεν υπήρξε θύμα κάποιου χολερικού τύπου τυφώνα η εθνική ομάδα, που την θυμόμαστε εν όψει του αγώνα της προσεχούς Παρασκευής, θα περίμενε κανείς, αν όχι από την ΕΠΟ, τουλάχιστον από τον Καραγκούνη να μιλήσει. Να μας πει τι διάολο διέτρεξε.

Ο Γιώργος Καραγκούνης είναι ένα «ιστορικό πρόσωπο» για την εθνική ομάδα την τελευταία 15ετία. Έχεις απαιτήσεις απ' αυτόν. Έζησε από πολύ μέσα, όχι πια σαν παίκτης που υποτίθεται δεν έχει δικαίωμα να «μιλάει», και την περίοδο επί Ρανιέρι και στη συνέχεια την παρουσία Μαρκαριάν.

Τι να μας πει ο Ιταλός και ο Ουρουγουανός, αλλά και η ΕΠΟ. Από τον Καραγκούνη περίμενες, κι όχι μονάχα διότι έτσι ή, αλλοιώς έχει το δικό του μερίδιο ευθύνης, τι ακριβώς συνέβη στην εθνική ομάδα. Για ποιους λόγους έμοιαζε με καφενείο σκέτο.

Πέρασαν μήνες και τελικά ο Καραγκούνης «μίλησε». Και τι είπε; Επί... προσωπικού θέματος. Ότι ο τρόπος που με απέλυσε η ΕΠΟ δεν ήταν τιμητικός. Ότι θυροκόλλησαν την καταγγελία σύμβασης που είχα με την ομοσπονδία. Καθόλου κομψό αυτό. Απαράδεκτο.

Λέμε για το άλλο, όμως. Μην πέσουμε σε φτηνοκουβέντα, όλα όσα κυκλοφορούν στα καφενεία. Ότι ο Καραγκούνης κρατούσε κλειστό το στόμα διότι είναι φραγκοφονιάς, δεν ήθελε να χάσει τη θέση του.

Επί της ουσίας. Η γνώμη του αποδυτηριάκια. Όποιος δεν μιλάει γι' αυτό το χύμα πράμα σήμερα, λέω για την εθνική ομάδα, σημαίνει ένα πράμα. Αδιαφορεί για την εθνική ομάδα. Τον απασχολεί μονάχα η πάρτη του.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιο είναι αυτό που θέλουν να κρύβουν στην ΑΕΚ