ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ο ΜΠΕΡΜΠΑΤΩΦ

πηγή: Intime
 

Το φαντάζομαι το σκηνικό στην παρουσίαση του Μπερμπάτωφ. Μια αίθουσα κατάμεστη και τον Δημήτρη να σκάει μύτη με ύφος, ολίγον μπλαζέ γιατί αυτό είναι το στυλ του κι όχι επειδή σνομπάρει αυτές τις διαδικασίες. Αλλωστε θα δηλώσει. Από μικρός ήμουν ΠΑΟΚτσής. Εγγυημένο.

Ακόμα κι αν δεν το πει έτσι, μιλάμε για τον Μήτσο τον Μπερμπάτωφ, μπορεί να ισχυριστεί ότι πάντα λάτρευε τα χρώματα της ΠΑΟΚάρας. Και δεν θα πει ψέματα Για την ακρίβεια σε ηλικία 15 ετών και για κάμποσο καιρό κοιμόταν με ασπρόμαυρη φανέλα. Μόνο που αυτή ήταν της Νιούκαστλ ως αποτέλεσμα της αγάπης που είχε για τον Αλαν Σίρερ.

Αυτή ήταν η ξαφνική μετάλλαξη που είχε υποστεί ο έφηβος Μπερμπάτωφ, ενώ στα μικράτα του θαύμαζε τον Φαν Μπάστεν. Από τον κουλτουριάρη Ολλανδό σε λίγους μήνες λάτρεψε τον σκληροτράχηλο Αγγλο. Δυο σπουδαίοι παίκτες με πολύ διαφορετικά χαρακτηριστικά. Εντελώς άλλος έγινε ο ιδιος. Κουλτουριάρης ο ένας, σκληροτράχηλος ο άλλος, ευφυής και μπλαζέ ο Δημητράκης.

Το θέμα, λοιπόν, είναι ότι επιτέλους ο Μπερμπάτωφ θα κάνει το παιδικό του όνειρο πραγματικότητα. Θα φορέσει τα ασπρόμαυρα και μέσα στο γήπεδο. Και συν τοις άλλοις θα του δοθεί η ευκαιρία να εκδηλώσει τα αντιολυμπιακά αισθήματά του. 

Πώς; Δεν σας το είπα αυτό; Ο Μπερμπάτωφ μισεί τον Ολυμπιακό! Μάλιστα κύριε. Μια αλήθεια ακόμα. Για εκείνο το 6-2 επί της Λεβερκούζεν στην πρεμιέρα του Τσου Λου το 2002. Τότε, στη Ριζούπολη, ο Δημήτρης, παίκτης της γερμανικής ομάδας τότε, δεν είχε αγωνιστεί. Είχε παίξει στη ρεβάνς που οι Γερμανοί νίκησαν 2-0 (η φωτό από εκείνο το ματς) και προκρίθηκαν. Ποτέ δεν ήταν αρκετό...

Διαβάστε ακόμα:

Ποια η αλήθεια και ποιο το παραμύθι με Μαρινάκη