ΞΕΧΑΣΕ ΞΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΙ ΑΝΗΨΙΑ Ο ΜΠΕΡΜΠΑΤΩΦ

πηγή: Intime
 

Ψηφίστε ΝΔ, είπε στους κοντοπατριώτες του ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, για να βγει πρωταθλητής από το Ηράκλειο Κρήτης. Φοβερά πράγματα. Να βγει πρωθυπουργός της Ελλάδος από το ηρωικό Ηράκλειο και να μην είναι από τα Χανιά και το Ρέθυμνο, ούτε από το Διδυμότειχο Μπλουζ, την Δημητσάνα και την Μύκονο με τις σκόνες. Πρωθυπουργός όλης της Ελλάδος, όχι μόνο του Ηράκλειου Κρήτης και του Θεσσαλικού Κάμπου. Πρωθυπουργός να ‘ναι ο δικός σας Τόλης, αδέλφια μου, αλήτες, πουλιά.

Ποιος Μειμαράκης, ποιος Τσίπρας και οι παπαριές τους που απευθύνονται σε μπρόκολα. Και σε απελπισμένους, σε σβησμένες ελπίδες. Οι δύο αντίπαλοι των εκλογών έχουν τελειώσει. Έχουν στερέψει. Άδεια μύδια είναι.

Ελληνίδες και Έλληνες..., και..., παρακάτω δεν βγαίνει, κολλάει η βελόνα στο δίσκο. Συντρόφισσες και σύντροφοι..., ναι..., δεν τα κατάφερα..., οι δανειστές μου πήραν το κομματικό βιβλιάριο, τη συριζαίικη ταυτότητα, το πρωθυπουργικό σταυρουδάκι που μου χάρισε ο Ιερώνυμος, το ροζ με μπλε πουά σλιπάκι- προσφορά της Εφημερίδας των Συντακτών.

Τσίπρας και Μεϊμαράκης, Λαφαζάνης και Λεβέντης, Κουτσούμπας και Καμμένος τους έχει για πλάκα ο Μπερμπάτωφ. Δεν ξανάγινε στον αιώνα. Παίκτης από μεταγραφή να μιλάει σα να βρίσκεται σε μπαλκόνι προεκλογικό, όπως ο Βούλγαρος στους μπαοκτσήδες. «Αδέλφια μου...» τους απεκάλεσε. Σου λέω ότι κλάψανε τα χορτάρια της Τούμπας. Ότι συγκινηθήκανε τα μπετά της εξέδρας.

Αν δεν είχε βουρκώσει ο αδελφος Μήτσος, αν δεν τον είχαν πάρει τα ζουμιά, θα μιλούσε και για τα ξαδέλφια του στη Θεσσαλονίκη, τα ανήψια του, τα βαφτηστήρια του και τα αυριανά εγγόνια του.

Διαβάστε ακόμα:

Να τις βγάλουν και να τις μετρήσουν!!!