ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΚΟΝΑΤΗ ΔΗΛΩΣΗ Ο ΚΟΥΔΑΣ

πηγή: Intime
 

Βαρειά κουβέντα έβγαλε από το στόμα του ο Γιώργος Κούδας. Μίλησε για τον Ντιμίτερ Μπερμπάτωφ που θα φοράει τη φανέλλα με το Νο10. Το «δέκα» το καλό, το πιο καλό, αυτό που ιστορικά δεν δέχθηκε σκιά από κανέναν άλλον είναι του Γιώργου Κούδα. Το πιο μεγάλο όνομα του ΠΑΟΚ είναι Κούδας, ο μεγαλέξανδρος του ΠΑΟΚ.

Για τον Μπερμπάτωφ, λοιπόν, την πολυσυζητημένη μεταγραφή, το «Νο 10» της χρυσής εποχής του ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Κούδας λέει: «Τιμή μου που ο Μπερμπάτωφ θα φορέσει το Νο 10. Είμαι σίγουρος ότι με την παρουσία του θα αλλάξει η Ιστορία του ΠΑΟΚ».

Μιλάει σοβαρά ο Κούδας, ποιος ξέρει! Ενννοεί αυτά που λέει, μήπως αμολάει μια μπαλκονάτη δήλωση, ανεύθυνα και αβασάνιστα, μόνο γιατί ο κόσμος της ομάδας θα ήθελε να την ακούσει. Να γεμίσει από ελπίδες ότι κάτι θα αλλάξει στην ομάδα, ότι θα ξεφύγει από τα προδιαγεγραμμένα.

Σηκώνω τα χέρια μου ψηλά. Δεν ξέρω αν ο Κούδας έκανε ένα αγιοβασιλιάτικο, ένα δημοσιοσχετίστικο δώρο στην εξέδρα.

Το ερώτημα τέθηκε, όμως. Θα βελτιώσει επίπεδο ο ΠΑΟΚ με Μπερμπάτωφ; Από ένα φιλολογικό αουτσάιντερ του πρωταθλήματος κάθε χρόνο, να εξελιχθεί σε αληθινό φαβορί.

Όλα γίνονται. Αυτή είναι η απάντηση. Ο Μπερμπάτωφ να αποδειχθεί θεός, αλλά ο ΠΑΟΚ να παραμείνει αυτός που γνωρίζουμε δεκαετίες. Όπως με Μπερμπάτωφ ο ΠΑΟΚ να πάρει δύο σερί πρωταθλήματα και στην πορεία όχι απλά να κτίσει ομάδα, αλλά και κουλτούρα ηγετική. Τότε, πιθανόν, όπως προβλέπει ο Γιώργος Κούδας, να αλλάξουν οι ισορροπίες, λόγω της απόκτησης του Μπερμπάτωφ.

Διαβάστε ακόμα:

Σιγά την υποδοχή που κάνανε στον Μπερμπάτωφ