ΑΠΑΤΗ Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ, ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Ο ΙΟΡΝΤΑΝΕΣΚΟΥ

πηγή: Intime
 

Απόψε παίζει στην Ρουμανία που διεκδικεί την πρόκριση στο Ευρω 2016 η χειρώτερη ομάδα της Ευρώπης σήμερα, η εθνική Ελλάδος. Και το ματσάκι γίνεται εκτός έδρας για την Ελλάδα ομαδάρα. Κι όμως, ο προπονητής των αντιπάλων, ο Άνχελ Ιορντανέσκου δεν κώλωσε να πει ότι η Ελλάδα είναι επικίνδυνη. Η πιο επικίνδυνη ομάδα του ομίλου!

Να το ξαναπώ μια φορά ακόμα, ίσως είναι οφέλιμο. Ο προπονητής είναι απατεώνας. Δεν γίνεται διαφορετικά. Είναι, όμως! Η δουλειά του, η φύση του ποδοσφαίρου τον θέλει απατεώνα.

Το ίδιο και ο πολιτικός. Είναι ψεύτης. Συνειδητά, εν ψυχρώ κοροϊδεύει προεκλογικά και μετεκλογικά. Όσο τον παίρνει. Υποχρεωμένος είναι να παρουσιάζει τα πράγματα, όπως τον βολεύουν. Το μαύρο, άσπρο. Το άσπρο, μαύρο. Και μην τυχόν κάνετε τη μαλακία να ψηφίσετε τον αντίπαλό μου. Και ό, τι κακό έχει γίνει, φταίνε οι αντίπαλοι.

Βεβαίως η Ελλάδα μπορεί να κερδίσει απόψε την Ρουμανία. Μπάλλα είναι αυτή. Κι ένα καφενείο, μια διαλυμένη ομάδα, η Ελλάδα να κάνει την έκπληξη.

Να, γιατί θα ήταν... άδικο να ρίξει κανείς γιαούρτι στον Ιορντανέσκου που είπε τις παπαρδέλες του. Ότι η Ελλάδα έχει πάρει πρωτάθλημα Ευρώπης, ότι πέρυσι ήταν στο μουντιάλ που εμείς δεν είμασταν, όπως καμμία άλλη ομάδα του ομίλου. Άρα, ο πιο... επικίνδυνος αντίπαλός μας είναι ο καφενείο που ακόμα δεν έχει σταυρώσει νίκη.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί σαλιαρίζουν όλοι με τον Σπανούλη