ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ME ΣΑΜΑΡΗ ΚΑΙ ΤΖΙΟΛΗ!

πηγή: Intime
 

Αν είναι αυτοί οι καλύτεροι παίκτες που έχουμε, τότε κλάφτα Χαράλαμπε. Ας περιμένουμε τους επόμενους. Ελπίζω να μην είναι αγέννητοι. Ο Αλέξνδρος Τζιόλης και ο Ανδρέας Σάμαρης είναι τα καλύτερα κεντρικά χαφ που διαθέτει η Ελλάς; Ερωτώ.

Αν τα δυο παλληκάρια είναι οι κορυφαίοι, τότε ξαναματαλέω. Κλάφτα και θάψτα, Χαράλαμπε. Ετσι είναι Μπάμπη μου. Δεν μπορεί ο Μανωλάς και ο Παπασταθόπουλος να τρέχουν να καλύπτουν τα κενά που δεν τους αναλογούν συνεχώς. Τα συγκεκριμένα σέντερ μπακ είναι υψηλής κλάσεως και τα καταφέρνουν σε πολλές περιπτώσεις. Ομως, πάει το μεγάλο ατού που διέθετε, μια φορά κι ένα καιρό, η εθνική ομάδα και ήταν η αμυντική λειτουργία.

Η επίθεση είναι για γέλια και για κλάματα. Πού χάθηκες ρε Καραμήτρογλου; Φισέκι ήταν το παλληκάρι ένα φεγγάρι, τον πώλησε ο Ολυμπιακός ένα σκασμό λεφτά στη Φούλαμ και μετά από λίγο μάς τελείωσε ο Κωστάκης. Οπως διάβαζα κάπου, τώρα παίζει σαν Βασιληάς στο σκάκι. Μια κίνηση μπροστά και μια πίσω. Η χαρά του αμυντικού.

Τι να σου κάνει ο Φορτούνης, ο Φετφατζίδης κι όποιος άλλος κοντοστούπης παιχταράς εμφανιστεί στο ξαφνικό. Πού να μαρκάρει και πού να πασάρει; Γι' αυτό σου λέω, πιάσαμε πάτο. Πάμε πάλι από την αρχή, χωρίς προσδοκίες για πολλά πολλά.

Διαβάστε ακόμα:

Δεν μας χέζεις ρε Μανωλα με την κριτική