ΝΑ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΩΡΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ!

πηγή: Intime
 

Διαβάζω τίτλο πρωτοσέλιδο. Οι λεγόμενες αθλητικές εφημερίδες δεν πουλάνε, όμως είναι το καλύτερο ψυχογραφικό... γκάλοπ του οπαδού. Και ο οπαδός είναι ένας, άλλο αν υποστηρίζει τον Άρη και τον ΠΑΟΚ, τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Σε τίποτα δεν διαφέρει η τρέλλα του οπαδού είτε ντοπάρεται απ' αυτήν, είτε από εκείνην τη φανέλλα.

«Αναστό και πέντε μεταγραφές» διαβάζω στο πρωτοσέλιδο. Δηλαδή; Αυτό είναι το άπαν στον Άρη! Ότι θα έρθει προπονητής ο Αναστόπουλος και θα πάρουνε 5 παίκτες. Καθάρισε ο Άρης! Όλα τα άλλα είναι της πλάκας.

Κανένας προβληματισμός που ο Άρης με την ευθύνη των αρειανών δίκαια και... πανάξια και υποβιβάστηκε και δεν κατάφερε να πάρει κατηγορία. Αυτά είναι μαλακίες. Η ομάδα έπεσε διότι την έριξε το κατεστημένο. Το παρασκήνιο.

Ούτε και απασχολεί ποιος θα αναλάβει την διαχείριση της ομάδας, αφού είναι ανίκανος γι' αυτό ο ερασιτέχνης. Είναι, όμως, ικανός να επιλέξει τον ιδανικό της αγοράς.

Έτσι που λες. Αυτά δεν απασχολούν τον οπαδό. Αν αυτός που θα αναλάβει είναι απατεώνας μπροστινός άλλης ομάδας, αν θέλει τον Άρη για τον Άρη κι όχι για κάποια σκοπιμότητα διαπλοκής. Θα έρθει ο Αναστό, λοιπόν, θα πάρουμε 5 μεταγραφές και καθαρίσαμε. Και θα δούμε μετά αν θα μας εμποδίσουν οι... εχθροί του Άρεως να ανεβούμε στη Β' εθνική.

Αναστό, ρε! Και πέντε, ρε!

Διαβάστε ακόμα:

Το πιο ξακουστό καφενείο, ο Αρης!