ΟΙ ΥΠΟΨΙΕΣ ΓΙΑ ΣΧΕΣΗ ΙΒΑΝ-ΚΑΥΡΠΙΔΗ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ!

πηγή: Intime
 

Δεν γίνεται να είναι κάποιος αφεντικό στον Άρη και αυτός ο ίδιος άνθρωπος να έχει σχέσεις μ' άλλην ΠΑΕ. Δεν γίνεται αυτό. Δεν στέκεται. Δεν περπατάει με τίποτα τέτοιο σκηνικό. Κι είναι αδύνατο να μη γκρεμιστεί αυτό το κωλομπαρίστικο σκηνικό. Με το παραμικρό θα παίρνει φωτιά η εξέδρα.

Ένα σου λέω που ισχύει από την εποχή που βγήκαν οι λάσπες. Δεν υπάρχει δύναμη να αντισταθεί απέναντι στην οργή του κόσμου. Αυτό και ΜΟΝΟΝ αυτό υπολογίζουν οι εξουσιαστές από τότε που ο άνθρωπος ανεκάλυψε τη φωτιά.

Δεν έχει καμμία σημασία αν ο Άρης σήμερα είναι Γ' εθνική. Ο Άρης είναι Άρης. Πάντα. Άρα, ο Καρυπίδης, ο καθαρός και χωρίς ανομολόγητες σχέσεις με τον Ιβάν, οφείλει να ξεκόψει από την Βέροια. Πώς θα γίνει αυτό, όμως;

Για να φύγει από την Βέροια ο μεγαλομέτοχός της θα χρειαστεί να πουλήσει το πακέτο. Υπάρχει αγοραστής υποψήφιος της ΠΑΕ Βέροια; Και ποιος είναι αυτός, ο Ιβάν, κάποιος άλλος Ρωσοπόντιος, ένας Κινέζος κολλητός της χήρας Μάο.

Μιλάμε σοβαρά. Επειδή κυκλοφορούν και παραμυθένιες, μαϊμουδένιες εξαγορές ανώνυμω εταιρειών, και ΠΑΕ βεβαίως. Μια διαρκής ανοικτή πληγή θα είναι για τον Άρη αν δεν σβήσει κάθε υποψία ο Καρυπίδης με τον τρόπο που θα απαλλαγεί από την ΠΑΕ Βέροια.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Δέλλας δεν ήταν στο ΟΑΚΑ με τα Γιάννενα