ΠΟΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΘΕΛΕΙ ΠΙΠΕΡΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ!

πηγή: Intime
 

Το παιδί..., έτσι αποκαλούνε τους παίκτες, παιδιά..., το παιδί, λοιπόν, προσέχει πολύ την κόμμωσή του, και δικαίωμά του. Επίσης, μαγκιά του και δικαίωμά του είναι να φροντίζει το look του, ιδιαίτερα τη γενειάδα του. Δεν είναι δικαιώμά του, όμως, να ανοίγει το στόμα του και να περιφρονεί τη φανέλλα του. Τη φανέλλα της ΑΕΚ.

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ είναι ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος και, ασφαλώς χωρίς να έχει τέτοια πρόθεση, απαξίωσε αγωνιστικά την ομάδα του. Μα, δεν είναι δυνατόν να αναφέρεται στο σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα, στο ΟΑΚΑ, και να θεωρεί την ΑΕΚ μια μικρή ομαδούλα, που θα αντιμετωπίσει ανώτερο αντίπαλο. Και το αεκάκι πρέπει να παίξει με τέτοιο τρόπο, απέναντι στον ΠΑΣ που είναι ομάδα για πρωτάθλημα, με σκοπό να... κλέψει το αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα ο Ανδρεόπουλος σπρέχαρε ότι να κυττάξουμε να εκμεταλλευθούμε τις αμυντικές αδυναμίες του ΠΑΣ. Δεν λέγεται αυτό για ομάδα με μικρότερα κυβικά. Έτσι σκέπτεται ο προπονητής και οι παίκτες της μικρής ομάδας όταν παίζει με μεγάλη ομάδα.

Μην πει κάποιος ότι αυτά είναι λεπτομέρειες. Τέτοιες δηλώσεις όταν βγαίνουν στον αέρα δημιουργούν εντυπώσεις. Φτιάχνουν κλίμα διαφορετικό για την αύρα μιας ομάδας. Και σ' αυτές τις περιπτώσεις επεμβαίνει η διοίκηση.

Διαβάστε ακόμα:

Ετσι θα γίνει ο Μπερμπάτωφ, Πάμπλο Γκαρσία!