ΘΗΛΕΙΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ!

πηγή: Intime
 

Δεν θα ήθελα να ήμουν στη θέση του Αλαφούζου. Επειδή ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν μπορεί άλλο να βλέπει προπονητή τον Γιάννη Αναστασίου. Και του αφεντικού τα χέρια είναι δεμένα. Ο οπαδός το 'χει εύκολο, να απολυθεί ο προπονητής. Δεν είναι έτσι.

Για ρώτα τον Αλαφούζο! Άσε το παραμύθι που ο φουκαράς λανσάρει, όμως δεν γίνεται σουξέ με τίποτα. Ότι έχει... εμπιστοσύνη στον Αναστασίου. Δεν είναι σε θέση ο Αλαφούζος να κάνει διαφορετικά. Γι' αυτό κρατάει ακόμα τον Ολλανδό.

Δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλει τη σαιζόν ο Αναστασίου, αν βέβαια συνεχίσει τις γκέλες ο Παναθηναϊκός. Με τίποτα. Κάποια στιγμή ο Αλαφούζος δεν θα αντέξει την πίεση της εξέδρας. Όχι τίποτα άλλο, αλλά αν δεν διώξει τον προπονητή, τότε τα μπινελίκια θα ακουμπήσουν και τον πρόεδρο.

Μόνον αν ο Παναθηναϊκός βρεθεί σε πορεία πρωταθλητισμού, αν ανταγωνιστεί στα ίσα τον Ολυμπιακό, μόνον τότε θα γλυτώσει ο Αναστασίου. Και τις εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που θα χρειαστεί ο Αλαφούζος να πληρώσει στις αποζημιώσεις του προπονητή και των συνεργατών του.

Ο Φύσσας έχει πει ένα-δυο «ονόματα» να αντικαταστήσουν τον Αναστασίου. Πολύ καλά κάνει. Όχι να βρεθεί η ΠΑΕ χωρίς έτοιμη εναλλακτική λύση στην περίπτωση που η απόλυση Αναστασίου γίνει μια ημέρα και θα 'ναι βράδυ εφιαλτικό. Από την άλλη, του Αλαφούζου δεν του κολλάει να διώξει και να κερατοπληρώσει τον Αναστασίου και στη θέση του να φέρει έναν φτηνιάρη προπονητή.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Ολυμπιακός μια από τα ίδια, οι άλλοι που είναι