Η ΧΟΝΤΡΗ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΣΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ!!!

πηγή: Intime
 

Μου το μεταφέρανε όχι για αστείο, αλλά ότι πράγματι συνέβη. Ο Καραπαπάς ενημέρωσε τον Μαρινάκη ότι ο Αλαφούζος υποσχέθηκε πριμ στους παίκτες του Παναθηναϊκού στην περίπτωση κατάκτησης του πρωταθλήματος. Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού ήταν έτοιμος να πετάξει ένα ποτήρι μπροστά του κι ένα τασάκι στον συνεργάτη του.

-Μου κάνεις πλάκα, ρε χοντρέ, άσε με ήσυχο, δεν βλέπεις ότι εργάζομαι; Έχω πρόβλημα μ΄ένα παπόρι μου κοντά στη Συρία, το έχουν καταλάβει πρόσφυγες, πάρε δρόμο, λοιπόν.

Ο Καραπαπάς επιμένει: «Πρόεδρε, δεν κάνω πλάκα, το γράφουν όλοι στο διαδίχτυο, το είπε φόρα παρτίδα ο Αλαφού στους παίκτες, 50 χιλιάρικα έκαστος αν πάρετε το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό».

Δεν μασάει ο Μαρινάκης. Έχει παρασυνηθίσει τον συνάδελφο του Παναθηναϊκού να τον κατηγορεί για τη διαιτησία, για το παρασκήνιο, την εγκληματική οργάνωση, όμως ότι θα έφθανε να παίξει στα… σίγουρα, δηλαδή να δώσει πριμ με το στόμα, έστω κι αυτά τα ψιλά, τα 50 χιλιάρικα, το θεωρεί απίθανο.

Δεν είχε ξαναδεί την κοιλιά του ο Μαρινάκης να παίζει ακορντεόν! Από το υστερικό και ασταμάτητο γέλιο που τον έπιασε, όταν το διάβασε με τα μάτια του. Και, όπως μου μετέφεραν, ο χοντρός που δεν μπορούσε να σταυρώσει μια πρόταση από τα ξεκαρδίσματά του, είπε το αμίμητο:

-Ο Τζώνυ, λοιπόν, πιστεύει ότι θα πάρει το πρωτάθλημα, χα, χα, χα, χα..., οι παίκτες του το πιστεύουν ακόμα κι αν τους δώσει στο μιλητό δεκαπλάσιο πριμ;

Κάποτε το νευρικό γέλιο του εφοπλιστή σταμάτησε. Σενιάρισε επάνω του το πουκάμισο και το παντελόνι που είχαν μετακινηθεί στο σώμα του από τα πολλά γέλια και είπε στον Καραπαπά.

-Βάλε κάποιον να πάρει τηλέφωνο τον Γιαννάκη. Να του πει ότι ο Μαρινάκης τσοντάρει όσα δίνει κι αυτός, για να διπλασιάσει έτσι ο Παναθηναϊκός το πριμ για το πρωτάθλημα στους παίκτες του.

Επαναλαμβάνω. Μου το μετέφεραν ότι έτσι ακριβώς έγινε, όμως δεν γνωρίζω αν ο Καραπαπάς εκτέλεσε την εντολή του αφεντικού του. Αν έβαλε άνθρωπο να τηλεφωνήσει στον Αλαφούζο.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί βρωμάει η περίπτωση Εσιέν στον Παναθηναϊκό