NA, ΓΙΑΤΙ Ο ΑΛΑΦΟΥ ΔΙΣΤΑΖΕΙ ΜΕ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ!

πηγή: Intime
 

Ανέκδοτο. Στον Παναθηναϊκό θα περιμένουν το παιχνίδι με την Ξάνθη, για να αποφασίσουν. Ανέκδοτο για τον Τοτό και την Μικρή Λουλού. Η τύχη του Γιάννη Αναστασίου θα κριθεί, λέει, από το αποτέλεσμα στο προσεχές ματς με την Ξάνθη. Κι όμως δεν κάνουν πλάκα, με το κρυόπλαστο αστείο.

Είναι η τρίτη σαιζόν στον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Αναστασίου. Ακόμα δεν έχουν πάρει πρέφα ποιος είναι! Όχι. Περιμένουν να δώσει τις... τελικές εξετάσεις του την προσεχή αγωνιστική.

Άσε τον κόσμο. Οριστικά ο Αναστασίου είναι ξεγραμμένος για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Αυτοί, όμως, αντιδρούν με συναίσθημα, με θυμό, άρα πιθανότατα να μην
αξιολογούν σωστά τον προπονητή. Να τα ρίχνουν όλα σ' αυτόν, ενώ η ευθύνη για τις κακές εμφανίσεις της ομάδας να ακουμπάει και σ' άλλους.

Η διοίκηση γιατί το... παρατραβάει; Γιατί δεν απολύει τον Αναστασίου, τον οποίον θα «τελειώσει» μόνον αν η ομάδα δεν τα πάει καλά στην Ξάνθη.

Η υπόθεση δεν είναι φαιδρή. Ο Αλαφούζος δέχεται την πίεση της εξέδρας, αλλά κερδίζει χρόνο, όσο μπορεί, για να γλυτώσει το κακό. Βέβαια. Ζημιά οικονομική είναι για τον
Παναθηναϊκό η αποζημίωση του Αναστασίου και των συνεργατών του. Από πού θα βγουν τα λεφτά, ρε. Μήπως από τις... φανέλλες του Εσιέν.

Άλλη ιστορία ο Γκανέζος. Κανείς δεν ξέρει πόσο θα κοστίσει στο τέλος. Είπαμε. Λεφτά είναι αυτά, όχι «ποιηματάκια» και πανό στην εξέδρα.

Άντε και τον έδιωξαν τον Αναστασίου. Και ο επόμενος θέλει φράγκα, δεν θα δουλέψει τζάμπα. Και με άλλον προπονητή η ομάδα θα πάει καλύτερα; Άγνωστο αν θα πάρει το
πρωτάθλημα. Να, γιατί ο Αλαφούζος διστάζει να ικανοποιήσει την εντολή του λαού να διώξει τον Αναστασίου.

Διαβάστε ακόμα:

Ξέρει κανέναν γιατρό ο Αλαφούζος για τον Παναθηναϊκό;