ΝΑ ΣΝΟΜΠΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ!

πηγή: Intime
 

Δεν μου κάθεται καλά, καθόλου καλά, αυτή η σχετική ιστορία να κάνουν συσκέψεις εν όψει της παρουσίας στην Τούμπα του μεγαλομέτοχου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη. Ποια μέτρα θα πάρουν για να τον προστατεύσουν και για να προστατεύσουν τον ΠΑΟΚ, για να μη ξεχνιόμαστε.

Έτσι είναι. Αν γίνει το μπέρδεμα και τα μπερδέματα, αν ξεφύγει η κατάσταση, δεν θα την πληρώσει ο χοντρός, αλλά τα λεφτά θα είναι χοντρά που θα πληρώσει ο ΠΑΟΚ. Πιθανόν όχι μονάχα σε χρηματικό πρόστιμο, αλλά και με αποκλεισμό της ομάδας από την Τούμπα. Οι ενδιαφερόμενοι να κάνουν το λογαριασμό.

Προκαλεί, λένε, ο Μαρινάκης. Κακώς. Είναι πρόσωπο προκλητικό. Κακώς. Δεν είναι μόνον πρόεδρος του Ολυμπιακού, αυτό και μόνο ερεθίζει τους παοκτσήδες, είναι και η εμπλοκή του με την εγκληματική οργάνωση, δηλαδή οι κατηγορίες που τον βαρύνουν.

Επιμένω. Όσο κι αν προκαλεί ο Μαρινάκης, δεν μου κάθεται καλά, καθόλου καλά, αυτός ο πυρετός να προετοιμαστούν μην τυχόν και προκύψουν ανεξέλεγκτες καταστάσεις στο ντέρμπυ ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.

Να σου πω το μυστικό. Η μεγαλύτερη «τιμωρία» του Μαρινάκη από τους παοκτσήδες, που δεν θέλουν να τον βλέπουν, είναι να τον αγνοήσουν. Να τον κοζάρουν στην Τούμπα και να μην του δώσουν σημασία. Ούτε ένα σύνθημα από την εξέδρα σε βάρος του.

Διαβάστε ακόμα:

Αλλο το πουλί του Κασάμι