ΜΕ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΑΟΚ ΕΝΟΨΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

πηγή: Intime
 

Κατ' αρχήν. Άντε να χαθείτε, ρε, όσοι μπουκάρατε στον αγωνιστικό χώρο, με τη λήξη του παιχνιδιού. Μην πείτε τίποτα, δεν κάνω διάλογο. Αδιάφορο αν αγαπάτε πολύ τον ΠΑΟΚ, περισσότερο απ' εκείνους τους πολλούς που παρέμειναν στις εξέδρες. Κι αν μισείτε πολύ, περισσότερο από τους άλλους τους αντιπάλους του ΠΑΟΚ.

Δεν πλησιάζεις τον χώρο των ποδοσφαιριστών, εκεί όπου παίζεται η μπάλα κι όχι το μυαλό των γελοίων. Ούτε στη διάρκεια του αγώνα ούτε με το τέλος του.

Το ίδιο θα γίνει και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό! Αρκεί να το αποφασίσουν τα φρικιά. Δεν υπάρχει δύναμη να τους εμποδίσει. Είναι ο λαός του ΠΑΟΚ. Έτσι θαρρούνε. Είναι το γέννημα του διαχρονικού γλυψίματος στον λαό απ' όλους. Από τη διοίκηση, από τους ποδοσφαιριστές, από τα μίντια, βέβαια.

Έτσι είναι. Εμείς, σου λένε, είμαστε ο λαός του ΠΑΟΚ. Ο γνήσιος λαός. Ο μπροστάρης λαός. Ο αληθινός εκφραστής του αδικημένου παοκτσήδικου λαού. Ενώ είναι η κατάρα του ΠΑΟΚ. Η ντροπή του.

Ποια Ντορτμουντ! Όλος ο ΠΑΟΚ χθες στην Τούμπα ήταν με τη σκέψη στον Ολυμπιακό. Στο ντέρμπι μετά από τρεις νύχτες. Και τα ρεμάλια μπουκάρανε εναντίον των οπαδών της Ντόρτμουντ σαν Δον Κιχώτης που φανταζόντουσαν ότι έκαναν επίθεση στο αντίπαλο ερυθρόλευκο στρατό.

Ποια Ντόρτμουντ! Δεν κατάλαβα. Ο ΠΑΟΚ δεν έπαιξε με τη γερμανική ομάδα. Με τη Β' ομάδα της Ντόρτμουντ ο ΠΑΟΚ έκανε στην πραγματικότητα την ιδεώδη προετοιμασία εν όψει Ολυμπιακού! Σαν να αντιμετώπιζε τον Ολυμπιακό. Έτσι ακριβώς αγωνίστηκε, όπως θα κάνει το ίδιο την Κυριακή.

Διαβάστε ακόμα:

«Προσυμφωνημένο» το ΠΑΟΚ - Ντόρτμουντ