ΔΕΝ ΦΘΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ Η ΦΙΛΟΤΙΜΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ

πηγή: Intime
 

Είναι σίγουρο ότι κόντρα στον Ολυμπιακό θα δούμε μια «άλλη» ΑΕΚ, όχι την εικόνα που έχει παρουσιάσει μέχρι σήμερα, στα έξι παιχνίδια του πρωταθλήματος. Το πιθανότερο, παρά τη διαφορά των δύο ομάδων, το ματς Ολυμπιακού-ΑΕΚ να είναι κανονικό ντέρμπυ!

Μη λησμονούμε τι έγινε την περασμένη σαιζόν, στη διπλή αναμέτρηση του κυπέλλου, μάλιστα όταν η ΑΕΚ ήταν ομάδα Β' εθνικής. Απέναντι στον πρωταθλητή η ΑΕΚ ήταν κάτι περισσότερο από ισάξια. Σχεδόν αυτή άξιζε να προκριθεί.

Ξεχνάμε, όμως, την ΑΕΚ που... θα παρακολουθήσουμε με τον Ολυμπιακό. Αν θέλουμε να κρίνουμε τη σημερινή ΑΕΚ θα την ζυγίσουμε συνολικά στα έξι πρώτα ματς του πρωταθλήματος. Και, βέβαια, αφήνουμε στην άκρη τα αποτελέσματα. Κριτική με βάση το αποτέλεσμα μονάχα είναι έξω από... ποδοσφαιρική λογική.

Μια ομάδα κρίνεται μ' αυτά που κάνει μέσα στο γήπεδο, όχι με ποιο αποτέλεσμα φεύγει από το γήπεδο. Στην πραγματικότητα και με τον Ατρόμητο είδαμε την ίδια ΑΕΚ, όπως αυτή έχει εμφανιστεί στην επιστροφή της στο μεγάλο πρωτάθλημα. Μια ομάδα του «καθήκοντος».

Τα δίνει όλα η ΑΕΚ στο παιχνίδι. Τρέχει, μπρος-πίσω, πίσω-μπρος. Ξοδεύει ενέργεια. Φιλότιμοι, κάτι περισσότερο από αγωνιστικοί οι παίκτες της. Όχι, όμως, σαν ομάδα κάτι ξεχωριστό. Όχι η καλή ΑΕΚ, του ποιοτικού ποδοσφαίρου, όπως μας είχε καλομάθει στο παρελθόν.

Επόμενο είναι η ΑΕΚ του σήμερα να μην είναι... ΑΕΚ. Λείπει το πιο βασικό, το ταλέντο. Η προσωπικότητα. Το υλικό δεν συγκρίνεται με την ομάδα κλάσεως του παρελθόντος.

Διαβάστε ακόμα:

«Σημαδούρα» η ΑΕΚ 1-0 πάλι για κορυφή