Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΞΑΝΑΚΤΥΠΗΣΕ ΜΕ ΝΕΟ...ΑΓΩΝΑ!

 

Δεν το μπορώ με τίποτα. Να ακούω κρατικό λειτουργό να πουλάει το μούσι του. Αναφέρομαι στον υφυπουργό αθλητισμού Κοντονή Σταύρο που έχει μούσι. Αυτό εχει σαν άτομο, σαν άνδρας, σαν αριστερός, κι αυτό πουλάει και σαν υπουργός.

Να γίνω συγκεκριμένος. Ο Κοντονής Σταύρος ο αγωνιστής της πλάκας, της πολύ πλάκας, ανεκάλυψε... τώρα, μόλις πριν ένα τέταρτο, ότι ΠΑΕ κι άλλοι σκόρπιοι χρωστάνε 13 εκ. ευρώ στο ΟΑΚΑ. Η καλύτερή του!

Έβαλε μπροστά το... μούσι του ο Σταύρος «Δεν θα το αφήσω αυτό να περάσει, δεν θα κάνω το κορόιδο, θα κάνω.... αγώνα για να πάρω τα λεφτά». Μα, είναι δυνατόν να ξηγιέται έτσι ένας στοιχειωδώς σοβαρός τύπος;

Κανένας δεν του είπε να κάνει το κορόιδο. Ούτε χρειάζεται να… αγωνιστεί πολιτικά. Για να πάρει το ΟΑΚΑ τα λεφτά του απ' αυτούς που έκαναν χρήση το στάδιο είναι υπόθεση καθαρά διαδικαστική. Ποιος αγώνας! Γι' αυτό υπάρχουν τα δικαστήρια. Δεν λύνονται όλα με... αγώνες, με πορείες και διαδηλώσεις.

Οι προηγούμενοι την κάνανε γαργάρα, είπε ο Κοντονής Σταύρος, διότι τους εκβιάζανε και δεν πληρώνανε οι χρήστες του ΟΑΚΑ. Υπ' όψιν, για να μη ξεχνιόμαστε, ο Κοντονής Σταύρος είναι υπουργός στην ίδια θέση από τον περασμένο Ιανουάριο. Άρα, θα... συνεχίσει τον αγώνα για να πάρει τα 13 εκ. Σε καλή μερηά.

Διαβάστε ακόμα:

Ντέρμπυ κράτους με παρακράτος ποδοσφαίρου