ΡΕΣΙΤΑΛ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΤΑ ΤΣΙΠΡΑ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ!

 

Φοβερά πράγματα. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε στη Βουλή και τα έχωσε στους βουλευτές του Σύριζα. Κάτι περισσότερο! Τους προειδοποίησε τι ζημιά θα κάνουν αν ψηφίσουν ένα άρθρο σχετικά με το μέλλον της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας.

Φοβερά πράγματα. Σου λέω ότι τον κοζάρανε ο Κασιδιάρης και ο Άδωνης και τον ζηλεύανε τον μεγαλομέτοχο του μπασκετικού Παναθηναϊκού. Ευτυχώς που δεν ήταν πρόεδρος της Βουλής η Ζωή Κωνσταντοπούλου! Πάει, το χάσαμε το κορίτσι, και μάλλον είναι σίγουρο ότι δεν θα το ξαναδούμε.

Επί του θέματος. Σε ανύποπτο χρόνο, όχι ακριβώς προεκλογικά ο Δημητράκης είχε κάνει άνοιγμα στον Τσίπρα και είχε κοντραριστεί στα ίσα με τον τότε υπουργό υγείας Άδωνη Γεωργιάδη. Χθες, στην Βουλή ο γιος του Παύλου, σαν πρόεδρος του Συνδέσμου των φαρμακευτικών επιχειρήσεων ήταν φόρα παρτίδα αντιμνημονιακός. Και γαμώ!

Λέω τούτο. Ο Δημητράκης μόνον παπιόν δεν φόρεσε. Γραβατωμένος στο πολύ σικ. Έτσι πάει σήμερα. Οι μνημονιακοί δεν φοράνε γραβάτα, όπως ο Τσίπρας.

«Μη λέμε σ' όλα «Ναι»» είπε στην Βουλή ο Γιαννακόπουλος. «Μη λέμε «Ναι» σ' ό, τι ζητάει η τρόικα» κτύπησε τους βουλευτές του παραμύθι φούρναρης «Όχι» στο δημοψήφισμα. «Θα σκοτώσετε το ελληνικό φάρμακο αν περάσει αυτό το άρθρο και θα πουλιέται πανάκριβο το ξένο φάρμακο, όπως το θέλουν οι φαρμακοβιομηχανίες του Ισραήλ. Προσέξτε τι θα ψηφίσετε, κύριοι του Σύριζα». Αυτά από τον Γιαννακόπουλο υιό.

Να το πω. Δημητράκη, με τους βουλευτές του Σύριζα ξηγήθηκες πολύ κυριλάτα. Δουλειά θα έκανες αν τους τα έλεγες «γαλλικά», σα να ήταν διαιτητές του μπάσκετ. Ξέρεις εσύ.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί ο Σισέ μπλέχτηκε σε εγωϊσμό