ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

πηγή: Intime
 

Έβαλα με το καλημέρα 50 εκατομμύρια στον Ολυμπιακό, είπε ο Μαρινάκης μετά το 4-0 επί της ΑΕΚ. Θα έπεφτε γιαούρτι στη μάπα αν το έλεγε αυτό ο Μαρινάκης σε μια άλλη, σε μια σοβαρή κοινωνία. Τι μας λες, κύριε;

Ότι τα εκατομμύρια που έδωσες στον Κόκκαλη, όσα είναι αυτά, για να πάρεις το πακέτο μετοχών, τα εκατομμύρια που κόστισαν τα συμβόλαια ποδοσφαιριστών, όσα είναι αυτά, τα... χάρισες; Τα έκανες δωρεά στο γηροκομείο της ιδιαίτερης πατρίδας του πατέρα σου;

Ο Ολυμπιακός είναι ανώνυμη εταιρεία. Επιτέλους! Και ο Μαρινάκης είναι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Επιτέλους! Δικό του μαγαζί είναι ο Ολυμπιακός, εννοώ η επιχείρηση Ολυμπιακός, όχι η ιδέα και το όραμα όπως έτσι το αισθάνεται ο ανώνυμος οπαδός.

Επιτέλους! Δουλειά του Μαρινάκη είναι να κερδίζει χρήματα από την εμπορική διαχείριση του λαϊκού brandname «Ολυμπιακός». Όχι να χρεώνει τον Ολυμπιακό, όπως κάνουν οι απατεώνες μεγαλομέτοχοι ποδοσφαιρικών ανωνύμων εταιρειών. Μόνον αν ο μεγαλομέτοχος κερδίζει χρήματα, πράμα ολότελα θεμιτό και ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ, θα οφελείται και η ΠΑΕ, δηλαδή η ομάδα.

Τι ανοησίες, τι λαϊκισμοί είναι αυτοί; «Εγώ βάζω λεφτά, ο Μελισσανίδης δεν βάζει», που σαλιαρίζει ο Μαρινάκης. Μήπως θαρρεί πως κάνει φιλανθρωπίες αν βάζει λεφτά στον Ολυμπιακό. Αν πράγματι είναι φιλάνθρωπος, καθόλου κακό, να δίνει τα πακέτα σε ορφανοτροφεία, σε νοσοκομεία, στην Αρχιεπισκοπή που έχει έξοδα με τα συσίτια σε πεινασμένους.

Διαβάστε ακόμα:

Ασε τα σάπια, Μαρινάκη, με τον Μελισσανίδη