ΤΟ ΠΑΡΑΤΡΑΒΑΝΕ ΜΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

πηγή: Intime
 

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ισχυρός. Επειδή έχει 60 παπόρια. Επειδή έχει δύο εταιρείες στο χρηματιστήριο της Wall Street. Επειδή είναι πρόεδρος του Ολυμπιακού και Ολυμπιακός σημαίνει λαός. Επειδή είναι ιδιοκτήτης μήντια. Θες κι άλλα;

Η μαγκιά του δημοσιογράφου είναι πως ξηγιέται στον ισχυρό. Στον πρόεδρο ομάδας λαοφιλούς, όχι σ' εκείνον από το Κριεκούκι και το Κακοσάλεσι.

Το ίδιο και η μαγκιά του πολιτικού, του δικαστή, του όποιου θεσμικού οργάνου. Μας κάνουν πλάκα οι διορισμένοι κύριοι της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που λειτουργεί στην ΓΓΑ; Τις εξετάσεις τους τις δίνουν από το πως διαχειρίζονται την υπόθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη, όχι π.χ. κάποιου άγνωστου μπασκετμπωλίστα που η ομάδα του του χρωστάει 17.000 ευρώ. Και τις δύο υποθέσεις στην ίδια σακούλα.

Την παρατραινάρουν την περίπτωση Μαρινάκη, στον οποίο έχει απαγορευθεί η ενασχόληση με τον Ολυμπιακό. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Καλώς, κακώς ο Μαρινάκης γράφει, σέβεται την απόφαση του ανακριτή. Αυτό να μας πουν. Όχι να καλούν, να ξανακαλούν τον μεγαλομέτοχο του πρωταθλητή και να το σκέπτονται, να το ψάχνουν πως θα τον απαλλάξουν, πως θα τον τιμωρήσουν.

Διαβάστε ακόμα:

Λίγα τα 7 διπλά του ευρω-Ολυμπιακού