ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ... ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

πηγή: Intime
 

Σοκαρίστηκα για μια φορά ακόμα από την παρουσία του Ντίμιτερ Μπερμπάτωφ στον ΠΑΟΚ. Να σου πω την αμαρτία μου είμαι... κολλημένος. Όσο θυμάμαι ότι ο Βούλγαρος υπήρξε παικταράς κι όταν ήρθε Θεσσαλονίκη είπε τη μεγάλη κουβέντα «Είμαστε αδέλφια» δεν... ξεκολλάω με τίποτα. Ξεχνιούνται αυτά;

Δεν έβαλε γκολ με την Κράσνονταρ ο Μπερμπάτωφ αλλά ελπίζει, όπως ο ίδιος είπε, να σκοράρει με τον Παναθηναϊκό. Γιατί, όμως; Τι του φταίει ο Παναθηναϊκός, άραγε. Σίγουρα θα έχει προηγούμενα. Ποιος ξέρει.

Μιλάμε σοβαρά. Δεν είναι κουβέντα αυτή ποδοσφαιρική. Η μπάλλα παίζεται στον αγωνιστικό χώρο, όxι στην εξέδρα. Μόνον οι πολιτικοί παίζουμε με... ελπίδες και στοχεύουν να ικανοποιήσουν την εξέδρα... πριν τον αγώνα. Μιλάμε σοβαρά. Το είπαμε. Μας δίνει πάλι την αφορμή η δήλωση Μπερμπάτωφ, του αδελφού Μπερμπάτωφ.

Η σωστή δήλωση είναι ότι θα προσπαθήσω να παίξω καλή μπάλλα, όχι να σκοράρω. Τι να το κάνεις να μη βοηθήσει όσο περιμένεις ένας παικταράς και η ομάδα να χάσει. Δεν είναι παρηγοριά αν εκείνος θα σκοράρει.

Διαβάστε ακόμα:

Για τον Δέλλα, φταίει και ο Μπάγεβιτς