ΟΙ ΓΚΑΦΕΣ ΤΟΥ ΠΟΓΙΕΤ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΠΑΟ-ΑΕΚ 0-0

πηγή: Intime
 

Φοβερά πράγματα στο ντέρμπυ από τον φρέσκο προπονητή της ΑΕΚ Γκουστάβο Πογιέτ. Κατ’ αρχήν μπράβο στο παλληκάρι για την τόλμη του να κάτσει στον πάγκο πριν καλά- καλά γνωρίσει την ομάδα του. Ούτε καν χθεσινός μπορεί να χαρακτηριστεί. Τι να πρωτοπρολάβει να χαμπαριάσει από μια- δυο προπονήσεις. Κι όμως ο Ουρουγουανός απεφάσισε να κωουτσάρει αυτός την ΑΕΚ.

Καλό, πολύ καλό αυτό. Δείχνει ακραίο επαγγελματισμό. Τι, όμως, «παιχνίδι» έκανε στη Λεωφόρο ο Πογιέτ. Στο β’ ημίχρονο το σκηνικό τούμπαρε ολότελα. Η ΑΕΚ δεν υπήρχε, ο Παναθηναϊκός γκάζωσε και πήρε τις πρωτοβουλίες.

Ο Πογιέτ, λοιπόν, βάζει δίπλα στον Γιόχανσον με αλλαγή τον Κορδέρο, στη θέση του Βάργκας, για να κρατήσει, λέει, τη μπάλλα. Για να έχει κατοχή η ΑΕΚ. Εγώ άλλα πράγματα είδα.

Υπ’ όψιν ότι ο Κερδέρο είναι αμυντικός χαφ, έτσι τον ξέρουμε όσο παίζει στην ΑΕΚ. Δεν είναι παίκτης- διευθυντής ορχήστρας. Ο επιτελικός παίκτης της ΑΕΚ είναι ο Μάνταλος, στον οποίο ο Πογέτ ανέθεσε την φρούρηση του δεξιού μπακ του Παναθηναϊκού, του Μαρινάκη. Για όνομα! Αν είναι δυνατόν ο Μάνταλος να κυνηγάει τον Μαρινάκη.

Ο Μπουονανότε είναι φανταιζί. Και στα 10 λεπτά που έπαιξε είχε εντολή να περιορίσει τον Πράνιτς, τον άλλο πλάγιο μπακ του Παναθηναϊκού. Το ανήκουστο κι αυτό.

Αυτό που ανέλαβε ο Βάργκας, την επιτήρηση του Πράνιτς, και δεν το κατάφερνε διότι άφηνε ελεύθερο τον Κροάτη, το έκανε ο Κορδέρο. Και ο Μάνταλος ο από πίσω του σέντερ φορ της ΑΕΚ, άρχισε κι αυτός να παίζει μαν του μαν με προσωπικό αντίπαλο. Εντάξει, δεν τους ξέρει τους παίκτες της ΑΕΚ ο Πογέτ. Πιθανόν να μη τον πληροφόρησαν σωστά. Σίγουρα θα τους μάθει, όμως.

Διαβάστε ακόμα:

Ρε, Μαρινάκη σπρώξε λίγο και την εθνική ομάδα