ΓΙΑΤΙ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΔΙΕΚΟΨΕ ΜΕ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

πηγή: Intime
 

Μόλις προχθές νέος βοηθός προπονητή στον Παναθηναϊκό ανέλαβε ο Μέντες. Επειδή ο Αναστασίου δεν μπορούσε να βλέπει τον Βονόρτα. Τον είχαν πιάσει τα δαιμόνια του. Να αποκοπεί ο Παναθηναϊκός εντελώς από τον Ρότσα και την γυναίκα του.

Τέλος πάντων, όταν μόλις προχθές έγινε ένα ακόμα χατήρι του Ολλανδού είναι δυνατόν να έπαιζε θέμα απόλυσής του; Σε καμμία περίπτωση. Βέβαια, ο αποδυτηριάκιας το έγραψε μετά το 3-1 του ΠΑΟΚ. Ότι ο Αναστασίου θα φύγει, θα γίνει παρελθόν όταν πια δεν θα μπορεί να παραμείνει. Επειδή ο κόσμος, εκείνη η αιώνια μειοψηφία που πάντα εκφράζει τη σιωπηλή πλειοψηφία, δεν τον ήθελε άλλο.

Έτσι που λες με τον Βονόρτα. Όταν στον Παναθηναϊκό καθαρίσουν κάποιον έχουν το ίδιο κόλπο. Τον κάνουν σκάουτ, δηλαδή τον κάνουν μεταγραφή στην ανεργία.

Υπ' όψιν ότι όταν ο Αναστασίου ανέλαβε στον Παναθηναϊκό, θυμίζω ότι η είδηση είχε πρωτοβγεί στον αέρα από τον αποδυτηριάκια, όπως όλοι οι προπονητές θα έστηνε το δικό του συνεργείο, με τους συνεργάτες δικής του επιλογής. Σύμφωνοι, του είχε πει ο Αλαφούζος, όμως θα κάνεις μια εξαίρεση. Στο team να είναι και ο Βονόρτας.

Στα φρέσκα κουλούρια. Ποιος τον έφαγε τον Αναστασίου; Όχι, βέβαια, ο Βονόρτας, ούτε ο Αλαφούζος. Ο πρόεδρος υποχρεώθηκε να «παραιτήσει» τον προπονητή. Για να μην πάνε πακέτο οι δυο τους.

Ο λαός τον έστειλε τον Αναστασίου. Ο πολιορκητικός κριός του λαού, η μειοψηφία εκείνη που απαιτεί περισσότερα, που δεν συμβιβάζεται με κακές εμφανίσεις, που θέλει την ομάδα πρώτη. Στην πραγματικότητα, λοιπόν, ο κόσμος του Παναθηναϊκού έδωσε την εντολή στον Αλαφούζο να τελειώνει με τον Αναστασίου.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΕΠΟ δίνει Σκίμπε στον Παναθηναϊκό