ΜΗΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΕΡΓΙΑΣ Ο ΠΑΟΥΝΟΒΙΤΣ

 

«Βολική περίπτωση» αυτός ο Βέλικο Παούνοβιτς που τράκαρε ο Παναθηναϊκός. Αυτό είναι το πρώτο που έχω να πω. Στη θέση του Αναστασίου ένας πρωταθλητής κόσμου. Ο προπονητής της εθνικής Σερβίας κάτω των 20.

Τέτοιο τίτλο είχε ξαναπάρει το 1987 η Γιουγκοσλαβία, η ενωμένη Σερβία με Κροατία και Βοσνία μέσα και τα Σκόπια. Με παικταράδες. Προσινέτσκι, Μπόμαν, Σούκερ, Μιγιάτοβιτς. Εντάξει, προπονηταράς, όμως δεν παίρνεις παγκόσμιο πρωτάθλημα με τίποτα παικτάκια. Ποτέ.

Η κουβέντα είναι για τον Παναθηναϊκό, βέβαια. Για τον 38χρονο Παούνοβιτς. Πρώτος στο μουντιάλ με παίκτες κάτω των 20 χρονών σημαίνει ότι η Σερβία παρουσίασε φουρνιά με ταλεντάρες. Όχι απλά ταλέντα.

Στον Παναθηναϊκό θα δούμε τι ψάρια θα πιάσει το παλληκάρι. Στον Παναθηναϊκό που δεν έχει παικταράδες.

Ένας Σέρβος στον Παναθηναϊκό που τα τελευταία χρόνια είχε ανοικτό νταραβέρι μόνον με Κροατία. Κροατική κοινότητα είχε στηθεί στον Παναθηναϊκό. Ζήτημα τύχης, ίσως. Θέμα ατζέντηδων. Ακούς τώρα το όνομα Παούνοβιτς και είναι επόμενο να ρωτάς που έχει δουλέψει. Μήπως έχει κάνει χρόνια στο ταμείο ανεργίας. Μήπως είναι σε διαρκή προπονητική δραστηριότητα. Το πρώτο που κυττάς είναι το βιογραφικό. Όχι τη μία επιτυχία του, με τους 20αρηδες στη διοργάνωση της FIFA.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Φύσσας έπεισε τον Αλαφούζο να καθαρίσει τον Αναστασίου