ΥΠΕΡ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΨΗΦΙΖΕΙ Ο ΕΞΥΓΙΑΝΤΗΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ!

πηγή: Intime
 

Το έργο το έχουμε ξαναδεί. Πολυπαιγμένο μέχρι αηδίας. Συγκεκριμένα πράγματα. Πρώτο το ΠΑΣΟΚ χρησιμοποίησε τις μαγικές λέξεις «Εξυγίανση» και «Κάθαρση» στον αθλητισμό. Τα μεγαλύτερα λαμόγια της οικουμένης, κωλοσφούγγια του κατεστημένου τα γέννησε το σοσιαλιστικό κίνημα του Ανδρέα Παπανδρέου.

Συγκεκριμένα πράγματα. Η κομματική σχολή του ΠΑΣΟΚ έβγαλε διπλωματούχους της διαφθοράς που για 20 χρόνια τουλάχιστον κατέλαβαν τα πόστα στο χώρο, ομοσπονδιάρχες και σία. Πρασινοφρουροί από το Πουθενά χοντροκονόμησαν, έπαιξαν εντελώς ξετσίπωτα με την εξουσία, αλλά με το στόμα δεν σταμάτησαν να κάνουν... κάθαρση, εξυγίανση, αλλαγή, νέα πορεία, αναβάθμιση, αναδόμηση, όλα αυτά τα εξαντρίκ πασοκικά με καλλιτεχνικά κόλπα.

Κοντονής Σταύρος. Θλιβερή φιγούρα. Όχι διότι δεν τολμάει να κάνει... ρήξη, που όπως υποστηρίζει δίχως ντροπή απέφευγαν οι προηγούμενοι υπουργοί αθλητισμού. Αυτό είναι το λιγώτερο. Ο Κοντονής Σταύρος, ένας υφυπουργός εντελώς της πλάκας στην προηγούμενη θητεία του, κάνει πάντα το ίδιο παιχνίδι. Με σάλια. Βάζει την κασέτα και σαλιαρίζει ότι είναι... πολέμιος της διαφθοράς. Ότι είναι... αμετακίνητος στις θέσεις του. Εμετική κατάσταση. Αποκρουστική.

Υπόθεση Μαρινάκη στην υπουργικής ευθύνης Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ). Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού ασκεί διοίκηση, όπως του απαγόρευσε ο ανακριτής της έρευνας για την εγκληματική οργάνωση, το ερώτημα. Η ΕΕΑ αποφάσισε ότι ο Μαρινάκης «γράφει» τον ανακριτή, ότι συνεχίζει να ενασχολείται με τον Ολυμπιακό και τον τιμώρησε με χρηματικό πρόστιμο.

Κακώς(!) πήρατε αυτή την απόφαση ΠΑΡΕΝΕΒΗ ο Κοντονής. Κακώς ασχοληθήκατε με τον κύριο Μαρινάκη, υποστηρίζει ο Κοντονής. Αν ο κύριος Μαρινάκης ζητήσει επανεξέταση της υπόθεσής του, οφείλετε να τον δικαιώσετε, να πάρετε πίσω την απόφασή σας, ολοκληρώνει την υπουργική του παρέμβαση ο Κοντονής, για όποιον αντιλαμβάνεται το νόημα και το περιεχόμενο της απαράδεκτης δήλωσής του.

Φαιδρός ο Κοντονής; Να λέει ότι εγώ... δεν επεμβαίνω στα όργανα κι όμως να τα κρίνει για τη διαδικασία λειτουργίας τους και για τις αποφάσεις που παίρνουν. Το λιγώτερο είναι η υπουργική γελοιότητα που τον χαρακτηρίζει.

Υπ' όψιν. Στην ΕΕΑ μετέχουν δύο σύμβουλοι του... Κοντονή Σταύρου κι ένα στέλεχος του Σύριζα. Ακόμα. Ο πρόεδρος της ΕΕΑ απαγόρευσε να ψηφίσει στην υπόθεση Μαρινάκη άνθρωπος του Κοντονή, διότι απουσίαζε από την προηγούμενη διάσκεψη. Αν ψήφιζε ο άνθρωπος τον Κοντονή, τότε ο Μαρινάκης θα απαλλασσόταν με 4-3 ψήφους.

Ο Κοντονής Σταύρος θύμωσε γιατί δεν άφησαν να ψηφίσει ο άνθρωπός του υπέρ Μαρινάκη. Επί της ουσίας έχει δίκαιο, διότι πράγματι Κοντονής και Μαρινάκης ανήκουν στο στρατόπεδο της εξυγίανσης και της κάθαρσης. Ο Κοντονής ελέγχεται τυπικά, δηλαδή δεν έπρεπε να διαφωνεί με τις αποφάσεις των οργάνων.

Διαβάστε ακόμα:

Καλύτερα να μην προκριθεί ο Ολυμπιακός!