Ο ΣΤΡΑΜΑΤΣΟΝΙ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ... ΤΣΙΠΡΑΣ!

ΠΗΓΗ: Intime
 

Τον νέο προπονητή παρουσίασε ο Παναθηναϊκός, τον φίλτατο Αντρέα Στραματσόνι. Εδώ είναι τα δύσκολα. Γίνεται παρουσία χωρίς μπλα μπλα; Όχι, δεν γίνεται. Μίλησε, λοιπόν, ο Αλαφούζος, μίλησαν και οι Φύσσας, Βόκολος. Και τι είπαν; Μπλα μπλα, αυτό είπαν.
 
Τι να πουν; Ότι ο Στραματσόνι μας ταιριάζει, ότι ελπίζουμε, κι άλλα τέτοια πρωτότυπα. Και ότι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είναι της πλάκας. Δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Είπαν κι αυτό.
 
Όχι, δεν το είπαν. Όχι, μ' αυτά τα λόγια. Το είπαν αλλοιώς. Ότι ο Αναστασίου είχε κάνει πολύ καλή δουλειά. Τότε, θα αναρωτηθεί κάποιος, γιατί τον τελείωσαν; Επειδή δεν τον ήθελε άλλο η εξέδρα. Η οποία εξέδρα δεν είναι σε θέση να εκτιμήσει την αξία και την προσφορά ενός προπονητή. Η οποία εξέδρα, όμως, έχει τη δύναμη να πιέζει τόσο ώστε να απολύεται ένας προπονητής, ένας πετυχημένος για τη διοίκηση.
 
Ήρθε η στιγμή να μιλήσει ο παρουσιασθείς φρέσκος προπονητής του Παναθηναϊκού, ο Αντρέας. Τι να πει ο άνθρωπος; Κανονικά δεν έπρεπε να πει τίποτα. Έστω, να έλεγε μόνον ότι είμαι ώρες ακόμα στην ομάδα, δεν έχω δει ακόμα όλους τους παίκτες, άρα δεν έχω να πω τίποτα.
 
Να, όμως, που το σύστημα θέλει τον Στραματσόνι να... μιλήσει αλά Τσίπρας. Σα να είναι αρχηγός κόμματος. Υποψήφιος πρωθυπουργός. Να πλακώσει τις παπαρδέλες. Θα κάνω και θα δείξω. Χωρίς να ξέρει τι του γίνεται ακόμα στην ομάδα. Με ποιους παίκτες θα δουλέψει και ποιοι είναι οι αντίπαλοί του.
 
Πολύ σωστά, λοιπόν, ο Στραματσόνι ήταν... συγκρατημένος. Δεν μοίρασε υποσχέσεις και ελπίδες. Δεν έταξε επιτυχίες και πρωτάθλημα. Είπε μόνον ότι θα παίξει 4-4-2. Κακώς. Ούτε αυτό έπρεπε να... αποκαλύψει.