ΑΧΡΗΣΤΗ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!

πηγή: Intime
 

Δεν υπάρχει εθνική ομάδα. Είναι μια ιστορία διαλυμένη. Δεν χρειάζεται να μας το πει ο κύριος Σκίμπε, ο νέος προπονητής. Ότι ανέλαβε μια ασταθή ομάδα, χωρίς ποιότητα. Το ξέρουμε. Και να σου πω κάτι, με την ευκαιρία.

Δεν μ' ενδιαφέρει η εθνική ομάδα. Εδώ δεν έχω εθνική κυβέρνηση. Να ξέρουμε τι λέμε. Τα χάλια και η πλήρης διάλυση της κυβέρνησης Σύριζα είναι πολύ πιο μεγάλο κακό από εκείνο της εθνικής ομάδας.

Είναι δυνατόν, ρε, να έχεις μια κυβέρνηση που κάθε μέρα, μα κάθε μέρα(!), αλλάζει τις αποφάσεις της. Ούτε στα καφενεία, ρε. Σήμερα αυτό, αύριο όχι αυτό. Οι άνθρωποι είναι της πλάκας. Εντελώς. Και δεν τους κόφτει τίποτα, μα τίποτα, που συλλαμβάνονται απροετοίμαστοι, αδιάβαστοι, ανίκανοι. Στις κάλτσες τους. Και στις κρατικές λιμουζίνες τους.

Λέμε για την εθνική ομάδα του ποδοσφαίρου. Ασφαλώς και δεν με συγκινεί. Αδιαφορώ αν ξαναπάρει το πρωτάθλημα Ευρώπης. Τι θα κερδίσω; Να 'μαι ένας ξεβράκωτος, ένας καραγκιόζης που θα πανηγυρίζει τη γύμνια του. Και την ελεεινότητά του.

Δεν κατάλαβα. Βοήθησε μήπως το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα η εθνική ομάδα με το Ευρω 2004; Όχι, βέβαια. Το πρωτάθλημα παραμένει πατσαβούρα. Χρεοκοπημένες οικονομικά ΠΑΕ με τα ονόματα Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Άρης, Ηρακλής. Χωριά στέλνουν τις ομάδες τους στο «μεγάλο» πρωτάθλημα. Στημένα ματς. Εγκληματική οργάνωση.

Να τα αγνοήσω όλα αυτά και να χοροπηδάω από τη χαρά μου αν ξανακερδίσω το Εύρω. Εγώ η ξευτύλα της Ευρώπης. Που με το ποδόσφαιρό μου δεν ασχολείται η σούπερ ληγκ, η διοργανώτρια, αλλά η δικαιοσύνη. Να, γιατί λέω ότι είναι άχρηστη, είναι αδιάφορη η ανάκαμψη της εθνικής ομάδας.

Διαβάστε ακόμα:

Η Μέρκελ ζήτησε το ματς Τουρκία - Ελλάδα