ΓΙΟΥΝΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ

 

Ο Αλέξης πήγε παρέα με τον Αχμέτ στο γήπεδο να δουν το ματσάκι. Και πολύ είναι να το αποκαλώ ματσάκι, αυτό που παίχθηκε μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας. Ηταν ολίγο από μπάλλα ανάμεσα σε δυο ανύπαρκτες ομάδες.

Η δικηά μας με τρία σέντερ μπακ ήταν κάπως σφικτή, μετά από τόσες χαλαρές εμφανίσεις που είδαμε στα προκριματικά του Γιούρο απέναντυ στα μεγαθήρια Φερόε, Ουγγαρία, Β. Ιρλανδία, ακόμα και στο φιλικό με το βασίλειο του Λουξεμβούργου.

Ο Σκίμπε θορυβήθηκε από αυτό που είδε στο πρώτο του ματς και ανακουφίστηκε όταν διαπίστωσε πως οι Τούρκοι είναι πιο λάιτ κι από φρέσκο προφιτερόλ. Ολο το νταηλίκι ήταν στις εξέδρες. Δεκαπέντε χιλιάδες νοματαίοι έκαναν πολύ σαματά. Αποδοκίμασαν και Ελληνες και εμμέσως τους Γάλλους με τη γιούχα στη σιγή του ενός λεπτού.

Συνέβη για να ανοίξουν κουβέντα οι αργόσχολοι. Να τους δώσω κι άλλο πάτημα. Η πουτάνα η τουρκική τηλεόραση που κάλυψε το ματς, ανέγραφε στην οθόνη Γιουνανιστάν. Βουρ, λοιπόν, στο παιχνίδι με ...αριστερό και δεξί, όπως και μετά από εκείνο το φιλικό του μπάσκετ.

Διαβάστε ακόμα:

Χοντρό δούλεμα με τον Εσιέν