ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ

πηγή: Intime
 

Αυτή τη χοντρομαλακία δεν την κατάλαβα ποτέ. Βρήκαν μια λέξη, τη λέξη «Ανεγκέφαλοι» και καθάρισαν όσοι ασχολούνται λες και έχουν πτυχία κοινωνιολογίας με τα πρεζόνια που ρίχνουν τις φωτοβολίδες στα γήπεδα. Είναι ανεγκέφαλοι, λένε. Αυτοί δικοί μας οπαδοί , όμως με τις ενέργειές τους προκαλούν κακό στην ομάδα. Είναι ανεγκέφαλοι.

Διαφωνώ. Το ότι είναι άτομα που θέλουν ξύλο, άλλο αυτό. Το ότι είναι κακοποιά, εγκληματικά στοιχεία, άλλο αυτό. Όχι, όμως, ότι στερούνται... εγκεφάλου. Εγώ λέω ότι έχουν μυαλό, ότι σκέπτονται, απλά αυτό που θέλουν να κάνουν με τις φωτοβολίδες και τη ρίψη κάθε αντικειμένων έχει ένα σκοπό.

Δεν είναι ανεγκέφαλοι. Το έχουν σκεφθεί ψυχρά και υπολογιστικά αυτό που θα κάνουν. Και το ευχαριστιούνται. Άλλο αν κάποιοι δεν το... καταλαβαίνουν και τους λένε... ανεγκέφαλους.

Γίγαντες αισθάνονται αυτοί που έριξαν τις φωτοβολίδες στη Λεωφόρο πριν αρχίσει το ντέρμπυ Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού. Ότι είναι σημαντικά άτομα. Ότι έκαναν κάτι σπουδαίο. Και τα κατάφεραν μ' αυτό που έκαναν να ασχολείται όλη η Ελλάδα. Αυτοί είναι οι ανεγκέφαλοι;

Διαβάστε ακόμα:

Η πιο σωστή απόφαση από το 1821