ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΧΩΡΙΣ... ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ!

πηγή: Intime
 

Πολύ σωστά ο Παναθηναϊκός ακύρωσε την αυριανή προγραμματισμένη διαδήλωση. Δεν θα ματαιώνονται μόνο τα ντέρμπυ στο πρωτάθλημα και οι εκλογές στη ΝΔ. Αναβολές, μεταθέσεις, ματαιώσεις θα αποφασίζονται και για τις λαϊκές κινητοποιήσεις.

Θα ήταν, λέει, μία ειρηνική διαδήλωση. Το ανέκδοτο. Ο Παναθηναϊκός προσκαλούσε τους οπαδούς της ομάδας σε συλλαλητήριο. Σε ειρηνική διαμαρτυρία, όμως! Θα είχε γούστο το έργο.

Το να λες Είμαι ενάντια στη βία, καταδικάζω χουλιγκάνικες συμπεριφορές κι άλλα τέτοια φιλολογικά, δεν σημαίνει πως δεν έχεις ευθύνη αν προκύψει το... αναμενόμενο.

Επιτέλους! Όχι όλα να 'ναι σουρεαλιστικά! Όχι όλα στην πλάκα. Δεν υπάρχει ειρηνική εκδήλωση όταν κάποιοι, ελάχιστοι, ακόμα και τόσοι που μετριώνται στα δάκτυλα, αποφασίσουν να το κάνουν μπουρδέλο. Δεν υπάρχουν μέτρα ασφαλείας να τους σταματήσουν. Ούτε περιφρούρηση από τους διοργανωτές της πορείας, της διαδήλωσης, ούτε προστασία αστυνομική.

Τι θα πει «μεμονωμένο περιστατικό» οι δύο φωτοβολίδες! Αν είναι δυνατόν στο ντέρμπυ να έριχναν όλοι οι θεατές από μια κανονιά ο καθένας. Μια φωτοβολίδα φθάνει να σκοτώσει άνθρωπο. Να τυφλώσει παίκτη, να του κάψει τον κώλο.

Ο Παναθηναϊκός σήμερα μυρίζει μπαρούτι. Ο φανατισμός. Κατά Ολυμπιακού. Κατά υπουργού. Κατά της ΕΠΟ. Και καλούσε τον κόσμο να διαδηλώσει... ειρηνικά. Περιφορά του Επιταφίου.

Διαβάστε ακόμα:

Χάσαμε το σκηνικό με Γιαννακόπουλο και Αλαφούζο αγκαζέ