ΟΛΟΙ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΕΧΕΙ ΟΜΑΔΑ

πηγή: Intime
 

Να μην απορούν κάποιοι γι' αυτό που είδαν στο παιχνίδι Πανθρακικός-ΑΕΚ. Ένα άδικο αποτέλεσμα. Να κερδίζει η ΑΕΚ χωρίς να αξίζει το τρίποντο. Να χάνει ο Πανθρακικός που για μεγάλο διάστημα είχε πατήσει τους αντιπάλους του.

Αυτή είναι η ΑΕΚ. Όλα τα δείχνει το γήπεδο. Μια εικόνα μελαγχολική για την ΑΕΚ. Να έχει γυρίσει πίσω για να κρατήσει τη νίκη. Να ξεκινήσει το παιχνίδι με τον αέρα της βαρειάς φανέλλας. Να είναι αυτή η πρωταγωνίστρια του αγώνα διότι ο Πανθρακικός ανεγνώρισε το ειδικό της βάρος, το όνομά της και της παρεχώρησε τις πρωτοβουλίες.

Στην πορεία, όμως, του παιχνιδιού η ΑΕΚ έδειξε τις αδυναμίες της. Θέμα παικτών. Αυτό το ρόστερ έχει, τόσο μετράει. Όλα τα άλλα είναι λόγια περιττά.

Το παραμυθάκι ότι η ΑΕΚ είναι για μεγάλα πράγματα θαρρώ ότι το έφαγαν και οι ίδιοι οι παίκτες της ΑΕΚ, όχι μόνον οι αντίπαλοι. Ότι η φανέλλα της ΑΕΚ τους προσδίδει ένα πρόσημο, το κάτι περισσότερο απ' αυτό που ζυγίζουν.

Τελικά, η ΑΕΚ πήρε το ματς 2-1 και σταθεροποιείται στην κορυφή. Και θα διεκδικήσει με αυξημένες πιθανότητες την δεύτερη θέση. Δεν συζητάμε βαθμολογικά, όμως. Η κουβέντα είναι κατά πόσο η ΑΕΚ είναι... ΑΕΚ. Κι αν το παιχνίδι της έχει ποιότητα, και ουσία, και αποτελεσματικότητα.

Διαβάστε ακόμα:

Το κοροϊδιλίκι Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού