ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΤΟΝ ΜΠΕΡΜΠΑΤΩΦ Ο ΤΟΥΝΤΩΡ!

πηγή: Intime
 

Έγινε κι αυτό στον ΠΑΟΚ. Από στόματος Ιγκόρ Τούντωρ ειπώθηκε ότι ήταν... αχρείαστη η μεταγρφή Μπερμπάτωφ. Και πράγματι έχει δίκαιο ο Κροάτης προπονητής. Τα πράγματα μιλάνε μόνα τους.

Γιατί ο ΠΑΟΚ έκανε την πανάκριβη μεταγραφή του Βούλγαρου παικταρά; Για δύο λόγους. Για να ανεβάσει το πήχυ σε αγωνιστικό επίπεδο η ομάδα. Να παίζει καλύτερα. Και, βέβαια, για να υλοποιήσει τους στόχους της, τους υψηλώτερους στόχους στο πρωτάθλημα και την Ευρώπη.

Με, χωρίς Μπερμπάτωφ ο ΠΑΟΚ είναι μια από τα ίδια. Και ήδη έχει καλυφθεί περισσότερο από το ένα τρίτο της σαιζόν. Οπότε οι ελπίδες και τα οράματα παίρνουν μετάθεση για του... χρόνου.

«Όταν παίζουν μαζύ στην επίθεση Μπερμπάτωφ και Κλάους υπάρχει ανισορροπία στην ομάδα». Το είπε φόρα παρτίδα αυτός που... κτίζει τον νέο ΠΑΟΚ, ο Τούντωρ. Άρα; Κακώς το αφεντικό ξοδεύτηκε με τον Βούλγαρο. Κι αφού τον πήρε γιατί κρατήσανε τον Στέφανο Αθανασιάδη;

Δεν τα λέει αυτά έτσι ακριβώς ο Ιγκόρ Τούντωρ, να, όμως, που αυτά εννοεί. Και επειδή ο Μπερμπάτωφ είναι ο ακριβός, αυτός θα παίξει απόψε και ο άλλος, ο μαύρος, θα λοιώνει στον πάγκο.

Να το πούμε κι αυτό. Δεν είναι παίκτης για τον πάγκο ο Κλάους. Λοιώνει σαν κερί όποτε ο προπονητής του τον βάζει στον πάγκο. Που σημαίνει ότι ο παίκτης σα παγκίτης, όχι σαν πρώτη επιλογή, δεν είναι χρήσιμος.

Δεν σου κάνει για την ενδεκάδα ο Κλάους; Καλώς το εκτιμάς έτσι. Τον ξεφορτώνεσαι. Είναι βάρος να τον έχεις. Συννεφιάζουν τα αποδυτήρια σου, χωρίς να φταίει ο παίκτης.

Διαβάστε ακόμα:

Τα ουίσκια και οι πόρνες της ασωτείας