ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΤΟ ΚΩΛΟΜΠΑΡΕΨΑΝ

πηγή: Intime
 

Έχω μια απορία. Αν θέλει να παραιτηθεί από τον Ολυμπιακό ο Μαρινάκης, τι θα κάνει ο Κοντονής Σταύρος που παριστάνει τον υφυπουργό αθλητισμού; Εγώ έχω το ερώτημα, εγώ και την απάντηση. Θα κάνει την πλάκα του ο Κοντονής Σταύρος. Θα συνεχίζει να κάνει την πλάκα του.

-Μαρινάκη, να μην παραιτηθείς, θα του πει η υφυπουργάρα.
-Μαρινάκη, εγώ λέω να παραιτηθείς, θα του προτείνει η υφυπουργάρα.

Άσχετο τι από τα δύο θα πει ο Κοντονής Σταύρος. Είτε το ένα, είτε το άλλο, είναι άσχετο με τα υφυπουργικά του καθήκοντα. Καμμία δουλειά δεν έχει, κανένα ενδιαφέρον ένας κυβερνητικός λειτουργός ποιος είναι πρόεδρος σε μια ανώνυμη εταιρεία ποδοσφαιρική.

Τότε, γιατί ο Κοντονής Σταύρος πρότεινε στον Αλαφούζο να μην... παραιτηθεί; Εγώ θα σου πω πάλι το γιατί. Επειδή αυτό ζήτησε ο... Τσίπρας. Ο πρωθυπουργός μας. Εντολή, επιθυμία του αρχηγού του εξέφρασε ο Κοντονής Σταύρος προς τον Αλαφούζο, ο οποίος μετά τη συνάντησή του με την υφυπουργάρα τα ξέχασε όλα. Ότι ο Κοντονής Σταύρος έβαλε το χέρι του, παρενέβη στο να μη γίνει το ντέρμπυ Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού. Αυτά που έλεγε με ανακοινώσεις του ο Παναθηναϊκός.

Τα είπαν όλα, λοιπόν, Αλαφούζος και Κοντονής. Τι είπαν; Ότι θα συνεχιστεί η... κάθαρση. Ότι ο Παναθηναϊκός θα... βοηθήσει να βρεθούν αυτοί που έριξαν τις φωτοβολίδες. Ότι το αν τελικά θα γίνει το ντέρμπυ δεν θα το αποφασίσει ο Κοντονής αλλά τα όργανα. Κανονικό κωλομπάρεμα. Δηλαδή; Ότι ο Αλαφούζος δεν είναι «εμπρηστής», όπως τον είχε χαρακτήρισε ο Κοντονής Σταύρος. Ότι ο υφυπουργός καλώς τα είπε, όχι σε πακιστανικό τηλέφωνο, με τον Μαρινάκη πριν αποφασιστεί η ματαίωση του ντέρμπυ.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Αλαφούζος πρώτη φίρμα κάνει τον Κοντονή